Nechuť k sexu...

Príspevok v téme: Nechuť k sexu...
Anezka

Ahojte, mám 20 rokov a so sexuálnm životom som začala približne v 15tich ( viem, že skoro, ale stalo sa ), mala som vzťah 2 a pol roka s o 4 rok starším chlapcom, s ktorým sa to aj stalo prvýkrát, dnes mám už druhého priateľa takisto 2 a pol roka a za 5 rokov aktívneho sexuálneho života som ani raz nepocítila čo je to orgazmus, sex ma absolútne nebaví, do všetkého sa musím nútiť a keď viem, že bude alebo mal by byť tak mi to úplne vadí, svojho priateľa milujem a občas sa mi stane, ale naozaj len občas, že mám na to chuť, ale okrem toho sa dá povedať že by mi vôbec nevadilo byť aj pol roka bez toho, neviem kde je problém a veľmi ma to trápi, lebo vidím že to trápi aj priateľa takisto ako to trápilo aj toho bývalého :( neviem si vysvetliť, čím to môže byť spôsobené, ale väčšinou mám po sexe len problémy, napríklad ma to bolí, alebo páli proste žiadny zážitok, čo by stál za to, bez orgazmu, s bolesťami :( sama od seba ani len nepomyslím na to, aby sme spolu mali sex, vždy musí začínať on a vidím že ho to už nebaví ale stále sa do toho musím nútiť :( myslíte, že sa to dá nejako vyriešiť/vyliečiť, alebo sa s tým dá vôbec niečo robiť ? Keď počúvam kamarátky ako bez toho nevedia vydržať a koľko orgazmov mali a čo všetko robili tak mi je až do plaču že kde sa u mňa stala chyba :( a nikto nechápe ako je možné, že za celý život som nemala orgazmus, že bez toho si svoj život ani nevedia predstaviť...tadááá ja si ho neviem predstaviť s tým, lebo neviem čo to je :( a nemyslím si že by bola chyba v partneroch, alebo len v nich.. to určite nie... asi patrím k tomu malému percentu nešťastných žien, ktoré ho nikdy nezažijú :( tým pádom pre mňa sex ako taký stráca zmysel, keď nenaplním aj svoje kvázi potreby, alebo uspokojenie, ktoré je s tým spojené :( budem vďačná za akúkoľvek radu a blbé komentáre si radšej nechajte pre seba...ďakujem pekne

oeo

Anezka, Miska a čo tak skúsiť robiť odteraz niečo inak ako dosiaľ?
Budujte najprv vzťah lásky s priateľom, ale bez sexu. Čistý vzťah zameraný na zbližovanie duší, aby ste boli spolu jeden kvôli druhému, kvôli tomu aký je a nie kvôli tomu, že od neho očakávate sexuálne uspokojenie a on od vás. Hľadajte najprv skutočnú a čistú lásku, ktorá dokáže počkať. Ak súčasný priateľ nebude súhlasiť, dostanete odpoveď o veľkosti jeho lásky k vám. Radšej rozchod ako nútiť sa k tomu divadlu so sexom, ktorým mimochodom by ste len predlžovali vzťah, ktorý nemá budúcnosť.
Veď milovať sa s niekým znamená byť s ním jedno telo a jedna duša. Možno v tej chvíli ste s ním jedno telo, ale jedna duša? Hneď by ste sa za neho vydali, chceli mať rodinu, na iného sa viac ani nepozrieť? Nie? Tak v tom akte "lásky" chýba to podstatné - jednota sŕdc. Možno to je váš základný problém a pre toto nemôžete nájsť uspokojenie v sexe.
Takže odteraz hľadajte najprv lásku a už viac sa nemilujte s niekým, koho by ste v tej chvíli nedokázali s hrdosťou predstaviť rodine a priateľom ako svojho manžela, ako niekoho, komu ste darovali svoje srdce a kto je hrdý, že získal práve vás za svoju manželku a sprievodkyňu životom.

jaroro

Baby skuste si dat urobit hormnalny obraz, ci je vsetko OK. Inak Miska - velmi krasna baba (poziadaj admina, nech ti vyhodi mail, kedze ho mas spojeny s FB), to je taka smola, ze ... :(