Krem pre prilis svetlu plet

Príspevok v téme: Krem pre prilis svetlu plet
alis

Ahojte,
mam uplne svetlu pokozku (priesvitnu. V lete ma kazdy vzdy pripomienku, preco nejdem na slniecko... Problem je, ze na slnko chodim, ale neopalim sa a ak som na dovolenke pri mori, tak sa zase spalim...

Som pozvana na svadbu a komsky mi hovoria nech si dam samoopalovaci krem, ked pojdem do siat. Lenze mne sa dotoho moc nechce, nakolko robia flaky, nepekne voni a ono to aj tak nevyzera dobre.

Aj niektore herecky su prilis blede a vedia vyzerat dobre... a preto rozmyslam, ci si nedavaju nejaky speci krem pre prilis bledu plet, ktora ich rozjasni, nemyslim len na tvar ale cele telo... Neviete o niecom?

Diky

vitavi

Bledosť odstrániš zvnútra tak, že prestaneš jedávať všetko čo je vyrobené z mlieka - mliečne výrobky. Vynechaj i stužené "rastlinné" tuky, živočíšny tuk a sladkosti, bielu múku. Prejdi na celozrnné obilné kaše a zeleninu. Tuk len panenský alebo semienka v malom množstve. Tvár sa ti rozjasní a získa prirodzene broskyňový odtieň.

parlamentka

Milé Dámy, je prirodzené, že pleť sa opáli menej, prípadne vôbec. Ak chcete vyrovnať odtieň a pôsobiť prirodzene odporúčam použiť kvalitný samoopaľovací krém. ÁNO samoopaľovací krém. Samozrejme, že nie ten z drogerky, alebo parfumerky, ktorý je prevažne len farbička v peknom obale za pár EUR. Fľaky, škvrny a neprirodzený odtieň sú len dávno zaužívané "reči" z dôb, kedy na trhu bol jeden 2 krémy a výsledok - naozaj hrôza :/ Ja osobne sa téme opaľovania a zdravého získavania bronzu venujem a poviem Vám na rovinu na slnko bez ochrany ani na 5min. V žiadnom prípade slniečko nie za účelom opaľovania! Jedinou možnosťou, ako získať pekný odtieň je dobrý samoopalovací krém, tak ako sa to rieši všade v šoubize, modelingu atď. Už ste niekedy videli nejakú topmodelku, alebo "moviestar" sa dobrovoľne smažiť na slniečku, alebo v solárku? Ja teda ešte nie :)) Všetko je Fake Bake, He-Shi, St. Tropez a pod.

lanna88

Ahoj, moj problem je podobny .. Telo je tmavsie (ako tvar), rychlo sa opali, no ale moja tvar je nieco hrozne.. Bleda (az tak, že ten najsvetlejsi make-up je tmavy), ked sa pokusam o opalenie, tak sa len specie. No teraz som skusila opalovanie postupne, zacala som s SPF 30, potom SPF 20 , SPF 10 a teraz mam SPF 6 . Kedze sa slnko dostava na plet postupne, tak si tvar stihne zvyknut a nespecie sa ..
Tiez som pocula, ze existuju tabletky pre bledulky ako si ty .. (podporuju opalenie)
Aj na stranke zena.sk su aktualne clanky o opalovani . Odporucam pozriet! ;)

A do samoopalovaku by som tiez nesla, vyzera to neprirodzene (aspon podla mna) a pri spoteni zanechava flaky na obleceni .