AD a nizky tep

Príspevok v téme: AD a nizky tep
dievcatko32

dobry den,pred 5 dnami som zacala brat AD coaxil 2x1 a do toho beriem valdoxan uz asi 2 roky 1tbl. Vsimla som si ze mam posledne dni (na moje pomery) nizky tep,asi 53 uderov za minutu a aj pomalsie dycham. Predtym som mavala tep zvyseny. Bojim sa ze mi prestane bit srdce,som v strese,mam triasku ale tep je nizky a desi ma to. Prosim odpiste niekto,bojim sa ze umriem a to nechcem :D moze to byt z tych AD a potom sa to ustali? Inak som velmi stihla,zdravo sa stravujem,velmi nesportujem ale neda sa povedat ze som pasivna. mam len 22 rokov. Dakujem za odpovede

matway

dievcatko32: mám skúsenosti aj u seba aj v okolí. Mám tu na seba kontakt, a rád ti poradím. Sama vidíš, že to začalo približne od toho nového domu, v ktorom máš veľa zvierat. Napíš mi mail, koľko a čo máš doma za miláčikov, a pri ktorom väčšom meste bývaš. Na Slovensku je veľa takých, ako som ja.

dievcatko32

a Meretseger, tie AD (coaxil) beriem rano a naobed 1tbl a vecer 25 mg Valdoxan.

Predtym som brala len Valdoxan a ucinkoval vyborne, ale ako som zacala mat paniky vecer pred spanim- to sa mi objavilo po uziti antibiotik Biseptol, tak potom som brala aj ATARAX pol tabetky vecer, aby som mohla normalne zaspat. S tymi antibiotikami to bol dost zly zazitok lebo som mala az halucinacie. Teraz atarax neuzivam, a mam v plane "preckat" toto uzkostlive obdobie, postupne vysadit valdoxan, ktory beriem uz dlhsie a potom aj coaxil,lebo doktorka vravela, ze s nim nie su problemy co sa tyka vysadzania.

dievcatko32

Matway, ja vam dakujem za rady, ale co z toho, ked neviem ako postupovat? Ked vravite ze malo doktorov je ochotnych zdielat verziu parazitov v tele? Som mlade dievca a myslim, ze som mala uz dost zdravotnych problemov, sice vacsina z nich pominula, ale teraz ma trapia uzkosti, rozne formy strachu, strach zo smrti. Bola som u neurologicky a mam pozitivny tetanicky syndrom (chvostek) a zvysenu nervovo-svalovu drazdivost, obcas zenske problemy a aj zazivacie. V minulosti som mala anemiu, gastroezofagialny reflux, ale to je už v poriadku. Depresiu nemam, som clovek pozitivne naladeny, hladam radost v malickostiach avsak v tych uzkostiach si pomoct neviem. Kiez by doktori mali zaujem riesit priciny problemov, ale pomahaju len tak ako vedia. Tak ak mozte, poradte mi co na parazity? Ako si mozem pomoct sama? Proti experimentom nie som a vyskusam to, ak by to malo co i len trochu pomoct. Zvierat mame vela, byvam v rodinnom dome uz 8 rokov a moje uzkosti (vo velmi miernej forme) tiez zacali niekedy v tom obdobi. AD nahle vysadit nejdem, pretoze to je tiez zasah do organizmu, a sposobuje to uzkostne stavy. A Matway, mate skusenosti s tym "odparazitovanim" osobne alebo aj u ludi v okoli? Mimochodom, merala som si dnes tlak a mala som 103/60 a tep 65. Ten nizky tep som mala vecer pred spanim, co je prirodzene a asi som sa len zbytocne vyplasila. A vopred dakujem za vsetky mozne rady :)

Emilim

Aj ja mam tep po AD PO TRITTICU 53-57 za minutu a tiez mi ide srdiecko velmi pomaly, a to beriem este lokren na znizenie tlaku a tepu, uz si davam iba 1/2 tabletky k voli tomu nizkemu tepu, aj citim taku slabost u srdca.

Meretseger

Keby som, ako píše dievcatko, prišla za doktorom, že "vysaďte mi AD, mám parazity", tak ma pošle späť do Pezinka, že som sa už načisto zbláznila -_- Dobre viem, aké stavy sú s AD a aké bez nich, a radšej ich budem brať, než zažívať tie príšerné stavy bez nich.

matway

Meretseger: No, píšeš, že to berieš od svojich 18-tich, čo ma udivuje, a zo stoličky sa postavíš možno teraz, ak ti poviem, že si ich vôbec brať nemusela! Si pravdepodobne jedná z tých, čo preferujú nezdravú chémiu, ktorý zaslepene veria doktorom, a ktorá/ý sa nezaujíma o príčiny!!! dievcatko32 má pravdu v jednej veci, a to, že málo-pramálo doktorov je ochotných zdielať verziu parazit v tele a ich infikovanie alebo recidíva choroby! Budem to brať, akože nepoznáme ani jej, a ani tvoje rodinné zázemie, no ver tomu, že pri výchylkách zdravého spolunažívania spojené s prívalom patogénov, máte problém! Nie však bezprostredne hneď siahať na AD!!! No a na koniec: výsady starý-mladý tu nemá čo robiť, ani v jednom príspevku som niečo podobné nespomenul, lebo sa to týka jak starých, tak mladých /u nej v zárodku/ bez rozdielu, a hlavne bez potreby brať AD!

Meretseger

Je moc mladá na AD? A čo, vari je depresia či úzkosti výsadou starých ľudí? Ja beriem AD od 18, inak by som už skočila z okna alebo čo, a to je vari lepšie? Nechať mladých ľudí, nech sa zabijú? Kks, to ma priam zdvihlo zo stoličky...
dievcatko, za lekárom určite choď čo najskôr, ale AD svojvoľne nevysádzaj, pochybujem, že je tu riziko, že z nich umrieš. Vysadiť fakt len v prípade, že by ti bolo moc blbo. Berieš ich ráno či večer?

dievcatko32

ja viem ze som moc mlada,a planujem ich vysadit. Depresiu urcie nemam,mam hlavne uzkosti ale to z toho pretoze doma nemam pokojne prostredie,stale problemy,moj otec ma pravdepodobne poruchu osobnosti a je hrozne co dokazuje,nema problem mi vulgarne vynadat. Zvieratka mame,ale neviem ci by to mohlo byt z nich,a ako by som mala postupovat? Vytery mi robili nedavno,boli ok a takisto krv mi casto kontroluju a tiez ziadny problem. A keby som prisla za doktorom s tym ze si myslim ze mam parazity tak ma pravdepodobne vysmeje ze si domyslam, nie? :D

matway

Si moc mladá na antidepresiva, normálne vám nerozumiem. Mala by si mať tep 70 úderov za min. Neboj neumrieš. Ja by som ale AD vysadil a zameral by som sa na 4 najbežnejšie parazity,ktoré bránia mozgu produkovať určite druhý neurotransmiterov. Človek je potom v strese a trpí depresiou! Riešil by som ancylostomy,škrkavky,trichinely,strongyloidy. A domáci miláčikovia.