Schizofrenia a dvojite videnie

Peggy12

Ahoj RNG matersku kašičku som si kupila a jem aj vajičko na mäkko na ten lecitin a adenin. Len mam iny problem chvenie celeho tela a trasenie v oblasti žlčnika a pečene. Zostane mu zima, akokeby mi prestalo prekrvovat a prestanem vnimat,čitala som že vtedy pečen zadržuje krv, sa čisty a nedokrvuje telo. Leze mi to na nervy, lebo som z toho unavena.

Karlita80 chapem tvoje rozčulenie, ale ja už chodim po lekaroch 10 rokov, kartu mam ako stara babka. A každy rok som tak zle, že v zime chodit nevladzem. Ja už chcem konečne žit a tešit sa zo života ako ostatny a hlavne viac vladat. Dufam, že to chapeš.

karlita80

alternatívny lekár? to je čo za slovné spojenie prosím ťa?..Možno preto to bolo mierené aj na teba lebo bola len otázka času kedy tu začneš rozdávať svoje "rozumy". Zaujímalo by ma ako silno ovládate anatómiu či patológiu človeka a chorôb keďže si trúfate "liečiť". Pracujem v jednej nemenovanej nemocnici, takže sa denno denne stretávam s chorými ľuďmi, ťažko chorými. A výnimkou nie sú ani pacienti ktorí sa chytili alternatívnej "liečby", no ich "účinnosť" je podľa posúdedenia ich zdravotného stavu nulová, tak isto mám známeho ktorý sa ešte v začiatočnom štádiu nádorového ochorenia vložil do rúk podobnému magorovi hoci ešte mal šancu sa vyliečiť no skončilo to neúspešne. Ok, na bolesti hlavy či nespavosť si miešajte svoje včelie kašičky ale nikdy žiadny nádor či iný patologický stav si s nimi nezničíš... Píšem to preto lebo mi je ľúto pacientov ktorým vymývajú mozgy takí ako ste vy dvaja. bohužiaľ potom to tak vždy dopadne, pacient potom príde v terminálnom štádiu a čaká od lekára zázraky.

RNG

Inac kedysi som pouzival na mentalnu unavu, ked som citil, ze som blizo nervoveho zrutenia aj vceliu matersku kasicku,ekvivalent 3 gramy naraz, ktora je silnym zdrojom roznych zivin a aj napr vitaminu B-4, ktory si ma vlastne telo vyrabat samo v dostatku, ale zrejme nie kazdeho telo a nie za kazdej situacie to dokaze.
Tento vitamin/"nevitamin" , adenin, je potrebny na tvorbu energie, kde ATP, (adenosine triphosphate) je nevyhnutny prostriedok na prenos energie v tele
Dnes su dostat doplnky s obsahom tohoto vitaminu ako NADH, stabilizovany ATP a podobne, tiez doplnok PQQ, ktory zvysuje pocet a aktivitu mitochondrii v bunkach, co zodpovedaju tiez za vyrobu energie.

RNG

Inac dvojite videnie zalebo neschopnost si zaostrit oci mavam aj ja, ked som vrcholne vycerpany. Moze to byt pripisne nizkej hladine roznych neurotransmiterov, vitaminov B, tiez momentalne zamorenie v mozgu pre slaby odtok lymfy.
Zatial mi to vzdy odpocinkom uplne zmizlo, ale ja nie som schizofrenik.
Mozno pomoze destresovanie a vacsie davky vitaminu B-3 vo forme inositol hexaniacinate(az 1000 mg, co pomaha aj na schizofreniu zaroven, aj na paducnicu, co je tiez akasi mozgova porucha, skrat nervov z poruseneho myelinu)
Inac podpora regeneracie myelinu vyzaduje doplnok DHA, az 1.5 gramu denne.
Pomoct mozu aj vyssie davky vitaminu D-3,az vyse 10 000 IU, ktory je najma velmi ucinny v tych vysokych davkach napr na Alzheimerovu chorobu
Lekari sice tvrdia, ze tieto menovane nemaju nic spolocne jedna s druhou, ale zda sa, ze predsa su nejak spojene cez nejake mechanizmy v mozgu.

RNG

Zaujimave, ze som sem este nic nenapisal, a uz ma napadaju, ako napriklat karita80, ktorej nicok nie je spravne vybraty, karita po spanielsk znamena drahusik, a ona sa tu prejavuje ako skor jedovita a superiorna, hoci vzdelanie na to rejme nema ziadne, aby posudzovala moje rady, ktore preberam od znamych a dlhorocne uspesnych alternativnych lekarov.
Inac alternativna mesdicina sa este bezne nestudujena medickych fakultach, takze ani diplom z medickej skoly prestizneho Harvardu tu bez dodatocneho studia alternativnych metod nie je na nic a nedava nikomu schopnost posudzovat alternativne metody.
Uvediem tu poradie roznych medickych skol
grad-schools.usnews.rankingsandreviews.com
ale ani jedna z nich zatial neposkytuje vzdelanie v alternativnej medicine prevadzanej stravou a doplnkami potravy, teda okrem tradicnej cinskej mediciny a akupunktury.

matway

karlita80, pokiaľ mňa nezaujíma program na jednom kanály,tak si prepnem na iný,nie? Tak prepni aj ty, si predsa slobodný človek...

karlita80

A ešte by ma zaujímalo aký Hardward máš vyštudovaný keďže sa tu prezentuješ ako odborník v oblasti liečby.. Svojimi výmyslami sveta môžeš tak riešiť svoju nespavosť a nie tu dávať falošné nádeje ľudom s rakovinou a inými vážnymi ochoreniami ktoré si vyžadujú intenzívnu liečbu.

karlita80

matway a RNG, svoje šarlatánske "rady" si strčte viete kam.. zavrela by som takýchto ľudí čo vymývajú mozgy chorým, ktorí sa už v núdzi a naivite chytia každej rady "starej matere"... nechápem ako takíto ľudia môžu vôbec písať na forum s názvom zdravie a ich príspevky nie sú vymazané.