HAK - Pleť a prsia

Príspevok v téme: HAK - Pleť a prsia
Barborreta

Ahojte :) Chcela by som sa spytat,ktora antikoncepcia je velmi dobra na rast prs?Plet uz mam lepsiu po tabletkach Diennorette,len mi ide o tie prsia hihi :) A este mam otazocku,ze po akom case by som si mala dat pauzu s tabletkami?Pr etoze som pocula ze nie je dobre ju uzivat v kuse.Dakujem za odpovede ;)

Fleur-de-lis

brať hormóny nie je nikdy bezrizikové. Nedala by som sa na to, len ak by to bola posledná možnosť. Nedávam si do tela hocičo, čo mi niekto skúša natĺcť do hlavy, že je skvelé a nič mi nehrozí. A už vôbec by som nebrala hormóny kvôli pleti. Sama som mala problém s akné, ale úpravou stravy je to riešiteľné. Strava takisto ovplyvňuje hormóny, takže to ide aj prirodzenou a bezpečnou cestou.
Asi si ešte mladá holka, ktorá sa do toho veľmi nevyzná. Áno, nájdeš kopu ľudí, aj lekárov, ktorí ti budú tvrdiť, že je to okej, ale stačí zdravý rozum na to, aby človek videl, že je to proti prírode a nakoniec to pravdepodobne viac uškodí než pomôže.

kikarika1

ahoj, antikoncepciu nie je dobré užívať vôbec (okrem prípadov, kedy je to naozaj nevyhnutné)...ja som ju užívala 2 roky vkuse (tiež na pleť)...ale mám známu, ktorá užívala anti viac ako 10 rokov a potom nevedela otehotnieť...čiže anti môže aj pomôcť na nejaké zdravotné ťažkosti, ale aj škodí...