Totálne vypadávanie vlasov

Príspevok v téme: Totálne vypadávanie vlasov
Ilyyyy

Zdravím všetkých. Mám 15 rokov a asi pred nejakým týždňom som spozorovala že mi vypadávajú vlasy vo veľmi veľkom množstve. Keď som sa česala nad záchodom, misa bola plná vlasov, a vážne som sa zľakla. Vlasy mám všade na oblečení, a neviem kde je príčina. Stravujem sa normálne, užívam zinok. Vlasy som si farbila pred 2 rokmi a teraz nedávno len šampónom. Nikdy som si neperoxidovala ani neprechádzala na nejakú náročnú farbu. Používam Schaumu Fito Kofein na rednúce a slabé vlasy, a celkom mi pomáhala, aj keď teraz už pomenej. Vlasy mám cca po plecia, ale strihať nechcem a ani podstrihávať. Poradíte nejaký dobrý šampón z drogérie? Do lekárne zatiaľ behať nechcem. Ďakujem.

JanBukovksky

Ahoj pracujem pre jednu firmu a vedeli by sme ti pomoct je to zatial vo stadiu vyvoja ale mame uz vela pozitivnych ohlasov a referencii skus si pozriet naturenanobots.blogspot.sk

simka111

skus uživať trstinovú melasu, na rast vlasov naozaj učinkuje, sama som tomu neverila... treba len skúsiť a brať dlhodobo :)

majka1234

chcela som sa ta opytat, ci nie si na lekarskom studiu, lebo vtedy by bolo vypadavanie vlasov uplne normalny jav skuskoveho obdobia u dievcata, ale mas 15... :D ja som mala podobny problem, skusila som pouzivat nejaky prirodny sampon, ludia riesili jeho chemicke zlozenie,ze nie je az tak prirodny blah blah blah, no sama viem co sa kam dava, takze mi prisiel ako mensie zlo... je ho zohnat na sashe.sk ako sampuch a pomaha mi naozaj! ... nedavala som si na ne nic ine...ani nezehlila a somarinky.. nefarbila som nic.. a kus sa to zlepsilo..tiez je v lekarni kopa vyzivovych blbosticiek :)