Chce byt viac ako kamaratka?

Príspevok v téme: Chce byt viac ako kamaratka?
nikki221

Ahojte. Mam jednu velmi dobru kamaratku, s ktorou sa casto stretavame, pravidelne si piseme a volame. Ide o to, ze ja som BI, ale nikto to o mne nevie. Velmi sa mi paci, no neviem ci aj ona je na zeny. Podla mna sa ku mne sprava viac ako kamaratsky, ked ideme niekde same tak ma chyti okolo pasa a pritlaci sa ku mne, ked niekde sedime tak ma hladka po stehne, napravi mi vlasy, vravi mi ako dobre vyzeram. Doteraz mala len 2 vztahy s chalanmi. Je velmi pekna a zenska a taketo baby mi nepridu ako L/Bi. Ale to jej spravanie mi pride take ze mozno by aj chcela viac. Ja mam 20, ona 19. Jedine co ma napada je opatovat jej dotyky, pripadne ju skusit pobozkat. Boli ste uz nejaka v podobnej situacii? Co ste robili?

sewie

pozri, mozes jej povedat ze si bi...nemusis jej hovorit ze sa ti paci-aspon ja by som to na tvojom mieste nerobila. a uvidis ako zareaguje...proste jej to povedz s tym ze je to tvoja dobra kamaratka a myslis si ze by to mala vediet a dufas ze to bude tolerovat...a mozno ta prekvapi jej reakcia a prizna sa s niecim podobnym a ak nie, tak na to kasli...

sewie

taká hlúpa rada-skús niečo keď budete trošku pripité a ak by ona bi nebola, vždy to můžeš zvaliť na alkohol:D veľa báb experimentuje, hlavne pod vplyvom alkoholu.