Opuchnutý krk? Alebo niečo oveľa horšie?

Príspevok v téme: Opuchnutý krk? Alebo niečo oveľa horšie?
|AnonyM|

Prosím, už asi mesiac mam neviem či opuchnutý alebo stuhnutý krk... možno aj niečo oveľa horšie veľmi sa bojím. Na pravej strane krku cítim ako keby tlak pri otočení do ľava cítim akoby som ten sval už viac nemohol natiahnúť. A keď otočím hlavu do prava tak mi tam odstava viac kože...(neviem ako to inak popisať) Hrču tam nemám prehmatal som si to najmenej 100x a nič podozrivé som tam nenašiel. Mám 17 rokov... ak by tam bola hrča bolo by ju aj vidno? Veľmi sa bojím že to je Hodgkinov lymfóm

uzlina?

Neviem ci to je uzlina, alebo co to je. Je to ako sval, mam to na oboch stranach ale na tej pravej to je väčšie. Je to tvrde a tiahne sa to zpod sanky dole krkom. Tiez mam pocit ze ta prava strana je akoby stuhnuta.
Bol som stym u obvodnej a dala mi nato octanovu mast, no zatial je to rovnake. Bojim sa aby to nebola nejaka rakovina. Mam 18 rokov.

Ivka 1

Anonym na stuhnuté svalstvo a nielen chrbtice je veľmi dobrý krém Aloe Heat Lotion. Stuhnuté svalstvo prehreje až na úpon svalu a uvoľní ho. Odporúčam naniesť v tenkej vrstve, jemne vmasírovať do oblasti krčnej chrbtice, prekryť fóliou alebo mikroténovým sáčkom a nakoniec uterákom a nechať pôsobiť cez noc.Malo by sa to uvoľniť.

MarcelaK

Tiež si myslím, že Tvojím problémom je stuhnutý krk.
Tohto problému sa zbavíš len postupne, lebo to nie je problém, ktorý vznikol z minúty na minútu. Skús si pustiť naň teplú sprchu a mierne si ho pod ňou rozmasírovať. Pozor nie horúcu a nie studenú. Okrem toho môžeš skúsiť jednoduché cviky, otáčanie hlavy do bokov, ale pomaly a nie nasilu. Popr. dobrého maséra.

|AnonyM|

Priznám sa že spím v dosť neprijemnej polohe... kedže mam reflux tam vankúš mám podložený a hlavu mám opratú o stenu... predtým som tito problémy ani nepoznal. Len každý deň si prehmatávam krk či tam nemám hrču :/ A ako by sa dalo zbaviť toho stuhnutého krku? Je to dosť nepríjemné