Kamaratka ktorá ma ovplyvnuje

Príspevok v téme: Kamaratka ktorá ma ovplyvnuje
julka2589

Potrebovala by som vaš nazor, pretože mam kamaratku ktora sa sprava velmi čudne. Zo začiatku som si to ani neuvedomovala ale stale musi byť podla jej nazoru..teda väčšinou, ak tak nieje zatne sa. Pritom inak je uplne v pohode...nasmejeme sa spolu a mam ju rada ale tato jej vlastnosť naše kamaratstvo len ničí. Citim sa velmi neprijemne ked sa snou hadam a nemam to rada ..pritom nechcem sa tak citiť ked som nič nespravila.

Cokodorotka

mozno ma kamaratka sama problem, nieco si kompenzuje vonku, medzi priatelmi...mozes jej nacuvat, byt jej vrba ale nie riadit sa podla jej nazoru,vsetko ma svoje mantinely:)Povedz si aj ty svoj nazor:)Ludia casto nevedia povedat to slovicko "NIE":)

Cokodorotka

vzdy je to o tom, komu,kolko a co sme ochotni tolerovat. Sama na to prides, kde je tvoja hranica. Aj ked ste stale spolu, neznamena,ze sa nechas nou ovplyvnit. Mas predsa svoju hlavu, svoj nazor, svoju inteligenciu,ci?:)

julka2589

ja som jej to už povedala, aj jej priatel jej to povedal ale reakcia bola rovnaka ako vždy..a menej stretavať to je trochu zložité pretože stale sme spolu ...uvidim no možno to čas vyrieši a všetko sa zmení :)

Cokodorotka

Pokial nie si silna osobnost, radsej sa s nou menej stretavaj aby ta to neovplyvnovalo. Na druhej strane, dobre kamaratky si povedia veci dobre aj zle. Skus jej povedat, co si o jej povahe myslis, v dobrom a na rovinu, uvidis reakciu, mozno prave ta ti naznaci, ci sa mas s nou nadalej kamaratit alebo nie.Vela zdaru:)