Neprijemne zeny na pracovisku

Príspevok v téme: Neprijemne zeny na pracovisku
direngrey

obdivujem chlapov ako spolu vedia komunikovat. ked maju problem, daju si cez usta alebo vynadaju do somarov a o hodinu sa spolu smeju. ale niektore zeny! daco len troska zle poviete, jedna vymena nazoru a uz vas poohovara kade tade, vrha odporne pohlady, ockuje kazdeho proti vam, uz neviete s kym mozte uprimne pokecat, proste strasne nieco! ako s takou osobou narabat? ako sa netrapit kvoli tomu? myslite, ze sa jej to vrati? Nad zmenou pracoviska ani neuvazujem.

Danka33

Haha smejem sa na tých komentároch že vydržať a neriešiť a podobné blbosti. Moja prvá robota po vysokej bola v čisto ženskom kolektíve kde ma okamžite vylúčili ako najmladšiu . Podotýkam že som sa tam nikdy s nikým nepohádala som nekonfliktná a milá baba s každým sa snažím vychádzať no ,,kolegynkám ženuškám,, bolo asi aj to málo a hľadali každú zámienku aby ma mohli sprdnúť. Mali na mňa za každú vec hlúpe hysterické výstupy aj za veci ktoré sa dali povedať úplne normálne . Vadilo im totiž že s nimi neohováram , že mám dobrú postavu a cvičím a starám sa o seba že večer nevyžeriem od zloby a nervov celú chladničku a nemám 4 faldy na bruchu a nestažujem sa na život a nato ako všetko nefunguje. Teraz robím v zmiešanom kolektíve a nikdy by som ani v inom robiť nechcela. Je príšerné koľko v sebe majú zakomplexované slovenky zloby. Radšej keby namiesto tých intríg išli večer do fitka alebo si usporiadali svoj život a nenosili svoje komplexy do práce bol by svet krajší. Deň kedy som dala výpoved bol najkrajší v mojom živote. Peace.

vrobotenestastna

celebrita alebo marika prosim ta chodis sem este? ty si vedela ohladom vztahov vzdy tak dobre poradit... ako vydrzat medzi kravami na pracovisku ked tam jednudocho musis byt a zatial nemas inu pracu? :(

GOING

Aký je šef/ka takými ľuďmi/podriadenými na rovnakej psychickej a morálnej úrovni sa snaží obklopovať.

Určite sa im to vráti. Zákon akcie a reakcie platí aj vo vzťahových / nehmotných záležitostiach / veciach. Okrem civilných / spoločenských zákonov existujú aj iné zákony. Čo vygenerujete to sa vám vráti. Uvidí to len ten kto sa vie pozerať.

Nezaoberajte sa kolegyňami a nebuďte preto, že sú také onaké nešťastná. To je všade. Berte ich aké sú. Nesnažte sa ich meniť, musia prejsť vlastným vývojom ( vlastnou vysnívanou telenovelou ). Jedna kolegyňa závidí účes, druhá závidí pekné nohy, oblečenie, vzťahy, pokoj v rodine.
Keď nesadne niekto do kolektívu zo všetkých pozitív sa snažia urobiť negatíva. Žijete pre seba a nie pre OBRAZ vašich kolegýň. Každý máme svoj vlastný vývoj a máme svoju úroveň. Na to myslite, že aj hlúposť je dar boží a proti sprostote sa bojovať nedá. Nenechajte sa vtiahnuť na ich úroveň a nereagujte.

hviezda01

..a dnes som sa dokonca dozvedela,že si každý mesiac píše nadčas(nakolko je vedúca a robieva výkazi ona)...chudák kolega..ten tam aj býva,lebo chodieva na týždňovky,a prespáva na ubytovni,čo je v areály,a keď niečo treba urobiť,tak je vždy poruke..a tomu nenapíše ani hodinu....nemám slov

Maoam

hviezda01 + direngrey - taketo zenske sa najdu vsade, je to otrasne, ale su rozsirene fakt vsade a v kazdej krajine

direngrey

tak po čase sa predsa veci zmenili, medzitým, čo som nepísala to vyvrcholilo. bola príležitorsť kedy som jej mohla svojím spôsobom ukázať svoje hranice; hneď ako sa zase začala hrať na moju nadriadenú a mna postavila do pozície, že som tá hlúpa, ktorá ju musí počúvať, lebo čo povie ona je sväté, som jej rázne povedala, že mi nemusí hovoriť ako mám svoju prácu robiť a že o radu som ju taktiež neprosila. nato mi napísala odkaz, ani gule nemala na to, aby prišla osobne mi šplechnúť do ksichtu, čo si o mne myslí. na jej okaz som nereagovala. medzitým si stihla narobiť problémy aj s inými kolegami zatiaľ čo mňa ignorovala. dopočula som sa od kolegýň s ktorými spriadala, že im pekne lezie na nervy. presne to isté čo som s ňou mala ja...

hviezda01

moki...ale on to všetko vedel,len som mu to teraz povedala ja osobne..on to už riešil,len ja som s ním odvtedy nebola