Regresna terapia - vase skusenosti s nou?

regresss

No každopádne by som to chcela skúsiť lebo by mi to myslím že pomohlo, mám totižto pár vecí ktoré má trápia a neviem to vyriešiť. Myslím že nejaké bloky, alebo traumy s detstva mám takže asi regres do detstva by som skôr potrebovala.

Sarka77 Dakujem za odpoveď :)
laura36: Myslím že ak človek je dostatočne zrelý na to tak by to kľudne mohol vyskúšať.A ak si nevie rady s nejakými problémami tak je to jedno z východísk :)

laura36

tiez som o tom kedysi uvazovala, ale pocula som aj o pripadoch, ze ludia sa z toho nespamatali a to boli u tych naj terapeutov a museli vyhladat psychiatra. Kazdy sme ini, jedinecni a ani jeden terapeut nedokaze odhadnut, co vam prebieha v hlave a ako to po terapii budete doma spracovavat. Ja by som to neriskovala, je to ako otvorit pandorinu skrinku. Myslim, ze Boh to zariadil tak, aby sme si minule zivoty nepamatali a asi vedel preco, urcite to ma svoj vyznam.

Sarka 77

Moc ti nepomozem lebo ja osobne som tam nebola. Co mi rozpraval tak terapeut ta uvedie do stavu kedy dokazes vnimat pocity napr. z detstva. Bolest smutok radost...a kladie ti otazky. Ty podvedome odpovedas. Neda sa to vraj potlacit ani oklamat. Prezivas emocie kedy mozes plakat kricat smiat sa. Su to stavy ktore si prezil ale vedomie si ich nepamata. Treba skusit. Ale vyberaj si terapeuta ktory ma skusenosti. Bola aj kolegyna z prace a tiez jej to pomohlo. Ona vsak o tom hovorit nechce. Drzim palce.