Euthyrox mi škodí

Irén 1

Zaujímalo by ma či mi uškodí tento produkt, nakolko chcem schudnúť ale beriem už roky euthyrox, píše sa tu, že nie pri ochorení š.ž. Má niekto s ním skúsenosť?

-odkaz odstránený-

RNG

Inac reci ze sa doplnkami da nahradir strava su totalna kravina. Nic take som nikdy netvrdil a je dost necestne od vas ma z toho obvinovat.
Doplnky sa pouzivaju K NORMALNEJ STRAVE, kde sama strava o sebe nestaci na udrzanie alebo prinavratenie zdravia.

RNG

Prezyvka, zase kecas, ja nepredavam ziadne doplnky uz vyse 5 rokov, takze neviem, pre co by som mal ich tlacit za ucelom osobneho zisku.
A celkove, na porovnanie, kedze tu stale vytahujes ceny a predrazovania, v USA bol minuly rok obrat celeho doplnkoveho priemyslu len 56 miliard dolarov, a farmacii vyse 800 miliard, a celkove prijem medickeho monopolneho priemyslu 3500 miliard dolarov. Ludia sa masove obracaju na potravinove doplnky( a teda aj vyse 90% lekarov ich sukromne berie)pre to, ze poznali, ze su ucinne a cenove ovela pristupnejsie, ako lieky.
Na ilustraciu napr bezna nemocnicna nakaza, clostridium difficile, co sa premnozi v crevach pri pouziti atb, ktore potlacia jej prirodzeneho nepriatela, probiotika sa da liecit z chemickych patentovanych liekov prakticky len atb vankomycinom . A cena za 30 tb tohoto atb dnes je 1600 dolarov.
Rovnako, dokonca lepsie ucinne je brat roztok citricidalu, mikrovlakniny a kvalitne probiotika, co stoji maly zlomok tej ceny, tj pod 50 dolarov.
A napr nemocnicna infekcie VRE sa ani vankomycynom neda adresovat, (VRE=vancomycyne resistant escheria coli), ale velmi lahko ju znici roztok citricidalu.

Prezyvka55

RNG doplnkovy monopol je takisto velky ako pri lekarskej obci aj tu ide len o to predavat predrazene doplnky ludom na zaklade toho ze su ochotny dat hocco za ucelom vyliecenia seba ci rodiny. Popripade im dodavaju len pocit ze zanedbanim pestrej stravy ci pohybu si mozu vykompenzovat tabletkami za 20eur. Prakticky stale ide len o tvrdy predrazeny biznis.

0vecka

jj ja som za tu 50tku platil 6 EUR za 100 tabletiek mi to nepride ako dobry biznis ale to zmrazene cudo od RNG bude urcite drahsie... skor to mi pride ako biznis...

0vecka

2 RNG saq dobre ty veris tomu ze vsetci odbornici sa spikli abby nam robili zle ale to bolo vysvetlenie diskutujucej ze preco jej lekar radi opak toho co ty...tak je to preto ze ty vychadzas s konspiracii a nie z vedeckeho konsenzu...

RNG

Ja nehovorim ze ma kazdy pouzivat len doplnky, ja len hovorim, ze by mali o nich byt informovani, tj pacienti a najma lekari, aby si mohli vybrat slobodne , co im zaberie a neposkodi ich. A to najma, ked im predpisane lieky nezaberaju a lekari ich nutia brat aj tak, aj napriek roznym skodam co niektorym pacientom sposobia.
Je totiz celmi smutna pracda, ktoru sa lekari snazia ututlat, ze tretia najcastejsia pricina smrti su prave predpisove lieky, hned za cievnymi chorovami(infarkty porazky, zlyhania nedokrvenyc organov) a rakovinami. To kedysi nebolo, ked sa pouzivali menej nebezpecne chemikalie alebo dokonca prirodne vytazky na liecenie.
A aj farmaceuti boli v tych vytazkoch a bylinach vzdelani, nie ako dnes.

RNG

Kop 11, snad si nemyslism, ze v lekarnach maju dobre konkurencne doplnky voci ich chemickym liekom? To by museli byt na hlavu padnuti, kedze ziju z liekov. Tam maju prirodne doplnky v nedostatocnych davkach ucinnych latok a naviac kedze sa o nich lekarnici nic neucia, ich rady a vyber je ciste laicky, na zaklade roznych reklam, ktore sa snazia predat hromady neucinnych doplnkov.
Z doplnkov je este stale na trhu v USA vuse 90% neucinnuch(niezke davky najma) na Slovensku v lekarnach je to mozno 99%.
Ale ked zoberies davky extraktov/koncentratov, co odporucuju mnohi znami alternatvni lekari, tak mas ucinky casto blizo 100%
O tom som sa mal moznost uz mnohostokrat za poslednych 20 rokov aj osobne presvecit na sebe, mojej rodine aj mnohych znamych.