Z akého dôvodu priťahujeme k sebe isté typy ľudí?

oui..

to vobec nie je nevyhnutne o krehkom spravani, nemozes predsa menit, kto od podstaty si. mozno staci prejavit pred muzmi aj tu zensku stranku, nebyt stale v reciach na "ich urovni". neviem to popisat, ja muzku spolocnost milujem, tiez skor travim cas s chlapmi a vacsina mojej partie su muzi, ale dovolim si pred nimi kludne byt aj za sliepocku, ked sa na to prave citim. tazko to popisovat, ale hlavne nezabudaj na to, ze Ty sa nemozes menit len preto, aby si niekoho pritiahla. take tie ultra macho testosteron typy mozno ani nie su pre Teba a v konecnom dosledku by Ti nesedeli, pokial Ty nesedis im dostatocne na to, aby za Tebou behali :) to nie v zlom, fakt, myslim si, ze na "kazdu prdel sa najde serbel" a aj na Teba niekde moze cakat presne taky chalp, akeho chces.

ja vo svojej zenskej podstate potrebujem, aby sa ku mne niekto spraval ustretovo, galantne a vedel ma ocenit a podla mna to maju rovnako aj oni. nezhadzovat ich ego, prejavit im obdiv, respekt a uznanie, to je zaklad, aspon z mojho pohladu :)

Bayyyy

oui ..
dakujem velmi za prispevok , konecne som to pochopila ! :-o... ono jasne,som zenska,rada sa tulim bla bla ... ale asi som skor chlapcensky typ povahovo , vela cvicim( nemam velke svaly ale dviham dost :D ) , mam rada bojove sporty ,nerada nakupujem, nerada travim cas so zenami( mam sice kamaratky s ktorymi som rada ale to je vsetko) viac mi vyhovuju muzi... na vyzor vyzeram zensky aj sa obliekam zensky minisaty vystrihy a pod :D ... Ach,ako sa spravaju typicke krehke zeny?..Musim to nejak vychytať.

oui..

Bay a cez svoju odolnost dokazes v komunikacii prejavit aj zenskost a svoju citlivu stranku :) citlive typy v tebe mozno tak trochu hladaju ochranarku a uber maskulinny pani zas nevidia zenskost, ktoru oni na vykompenzovanie svojej muzskej natury potrebuju. snad rozumies, co chcem povedat :)

to, ze si citliva neznamena, ze Ti lahko ublizia. mas svoju pevnu stranku, ktora mozno ciastocne sluzi aj na vyvazenie tej citlivosti a mozno prejavujes viac tu. Nedokazem to posudit, kedze Ta vobec nepoznam, len sa opytaj sama seba, ci dokazes v komunikacii vystupovat v zenskej pozicii a citit sa v nej pohodlne. totiz, tak ako Ty mas potrebu muza, ktory bude tym muzskym pevnym elementom, tak prave taky typ ma skor potrebu citit zo zeny tu feminnu energiu.

Bayyyy

ale aj tak je to na figu,toho neprinutim ,a aspon raz by som sa konecne chcela vo vztahu citit viac zensky :DDD ... to ked sama neviem aka som tak to uz je najhorsie ... na jednej strane citliva asi vo vnutri ale na druhej uplne silna a odolna :D fakt neviem :D

Slobodna

no ale o múdrosti si nič nepísala :) to vieš, tým testosterónovým chlapcom to dlhšie trvá :) alebo je tu druhá možnosť, vyskúšať to s tým citlivým chlapcom a primäť ho k cvičeniu ;)

Bayyyy

slobodna,presne takeho hladam ! :D ach
zacat cvicit ? ...cvicim v posilke kazdy den okrem nedele,aj tu niekedy,sice som sa tam zoznamila s niekym celkom fajn ale to nijak nepostupuje, to uz rychlejsie to postupuje s tym akeho som opisala hore vyssie :D

Slobodna

Najlepší je druh testosterónového chlapa, s bradou, vyholenou hlavou, veľkým srdcom a chrbtovou kosťou :) zvláštna kombinácia ale nie nemožná asi to bude tým, že sama veľa trénujem a vo vnútri som citlivá. Teda ak chceš podobný typ, začni cvičiť, trénovať atď. vo fitkách je takých chlapcov mrte :)

Bayyyy

určite to skúsim GoFruit..Nejaký dôvod na to byť musí,že mám v živote stále tie isté typy...

moj pohlad ano je ich dost ale nejak na nich nemam stastie :D

GoFruit

Hm. Uz uvedomenim si mozes vela zmenit. Sadnes si, zamyslis sa a zacnes spisovat vsetky tzv presvedcenia, ktore si cely zivot tolko pocuvala az ta presvedcili ze je to pravda. Da sa to velmi dobre aplikovat na vsetky oblasti zivota. A potom ich mazes a tvoris nove presvedcenia.

Chces menej citliveho chlapa? Hm tu ti neviem dat tipy...skus porozmýšľať. ..ono sa to spusti, ak tomu das cas a prides na take presvedcenia...alebo strachy