Nezvladam nervy, hadky... bojim sa samovrazdy

Príspevok v téme: Nezvladam nervy, hadky... bojim sa samovrazdy
Lillie111

Dobrý deň.Mam 16 rokov a už asi 5 mesiacov mam neliecenu panicku poruchu a derealizaciu..Psychiatrov som navštevovala,ale jeden alkoholik ďalšia este horšie.Psychiatry si má objednávajú momentálne až na august..hrozne niečo.Ale chcem vám napísať že nezvladam nervy!!! Neviem co to v poslednej dobe so mnou je .pre vsetko sa znervoznim.Najviac má nervuje,že nikto z rodiny sa so mnou o mojej chorobe vôbec nebaví.Mama je.pri mne iba ked mam stav..mimo toho ju nezaujima moja deralizacia a pod.ked jej poviem ako veľmi mi je hnusno a veľa krát má napádajú myšlienky samovraždy ona na to len "Noo" alebo "dobrej nehaj tak,všetci máme problémy"...proste mam pocit,že má vôbec nechápe.A ja toto neznesiem!! Pred chvíľou bola hádka a ja som jej povedala,že ci ju mam zabiť...bože ,veľmi tu vetu ľutujem...kričala som,plakala ako o život..mama sa so mnou tiež hada typu,nechcem ta už vidieť,zalez do izby,nezaujima má to.Ja to celé nezvladam.Otcim je este horší.A ja potom vubuchnem a najhoršia som nakoniec vždy ja.Beriem magnezium ale nejako to nepomaha Ľudia co mam vlastne robiť? Rozmýšľala som aj o pezinku..proste inom priestore.doma mi to.vôbec neprospieva.

Preteba

Sainty, Iveta Michael, súhlasím s vami. Boh je lekár tela aj duše, dokonale uzdravuje. Pre tých, ktorí neveria, čím škodia sebe:) sú lekári, ktorí môžu potlačiť, alebo zmierniť choroby telesné.

Iveta Michael

Sainty ...

.... ma pravdu! S tym by som sa nezahravala nikdy, lekar špecialista je niečo ine ako niekto kto sa zaobera magiou, za tym všetkym sa skryvaju okultne praktiky, jednoznačne!

Iveta Michael

BJ_2

A ten Boh nam načo dal lekarov čo..? Aby pomahali luďom ktori trpia ... alebo o čo ti ide ty chytrak?

Ludia čo napr.neveria v Boha kam maju ist? Rovno sa obesit či ako ... neznašam fanatikov bez kuska empatie a rozumu

Sainty

Od magie aj bielej a liecitelov ruky prec, nie su to schopnosti od Boha, ale od diabla, fuj.. jednoducho a narovinu.

Overovatel

Ludia dajte si tu e-mailovu adresu co tu ma vyhladat cez FB - je to chalan. Nechapem ako toto moze niekoho bavit. To fakt nemas nic ine na praci?
lenka.hhornikova@gmail.com

Cliattsi

Pre BJ_2 "Ja len k tomu magneziu... ze vela ludi berie magnezium zle, teda nic nerobi. To je ten problem. Nesmies brat oxid horecnaty, a ten je prave v tych najlacnejsich doplnkoch."

otázka- tak ktorý doplnok odporúčaš? a je to magnezium citrát, alebo laktát, al. čo?
A ako to treba užívať?

Cliattsi

Pre BJ_2 "Ja len k tomu magneziu... ze vela ludi berie magnezium zle, teda nic nerobi. To je ten problem. Nesmies brat oxid horecnaty, a ten je prave v tych najlacnejsich doplnkoch."

otázka- tak ktorý doplnok odporúčaš? a je to magnezium citrát, alebo laktát, al. čo?
A ako to treba užívať?

Bipolik

Hej určite choď na nejaké liečenie, doma ti týmto neprospievajú že tu tvoju chorobu akoby brali na ľahkú váhu. Lepšie je začať niekde v liečebni, nasadia ti ad, a potom už len návštevy psychiatra a psychologa. Takto doma sa z toho nedostaneš. Mne mama aj oco mi tiež vravia to isté že každý má problémy, tak už sa s nimi ani na tú tému nebavím a mám to všetko v sebe, ku psych.nechodim ale lieky beriem aspoň na spanie, čo mám od neurológa. Síce mám trošku inu diagnózu, ale najhoršie je keď pred tým zatvára rodina oči alebo príliš to zľahčuje. Niekto to ma horšie niekto nemá ani tu rodinu a vysporiada sa tým sám... mam pocit keby som zmizla z tohto sveta tak si to nikto ani nevsimne... Nechcem sa zabiť ani nič podobné, namiesto toho si tvorím vlastný svet samoty, a myslím že som na tom lepšie, ked to veľmi nerozoberam s rodinou ani s kamoskami.Držím ti palce

Sally357

BJ2 ano len Boh, ale mnohi neuverili.. v ziadnom pripade nie liecitelia s kadejakymi schopnostami co nemaju vacsinou zial darom od Boha Mirka_elf, na to fakt pozor..