Bolesť vaječníka po laparoskopii

Príspevok v téme: Bolesť vaječníka po laparoskopii
slniecko514

Dobrý deň,
možno ste to tu už spomínali neviem, ale prosím pomôžte mi. Už niekoľko mesiacov som po laparoskopii ľavého vaječníka, kde som mala 5cm cystu. No ten vaječník ma stále veľmi bolí ako keby tam tá cysta stále bola. Bola som už niekoľkokrát na vyšetrení u gynekologičky a ona povedala, že to nechápe, veď ten vaječník je zdravý, aj podľa ultrazvuku a vyšetrení. Neviete mi poradiť, čo by to mohlo byť, prípadne ako stlmiť bolesti (najlepšie bez liekov a inej chémie)?
Ďakujem!

slniecko514

Opäť sa pripájam. Už viem z čoho boli tie bolesti. Tá cysta sa mi vrátila, opäť nabrala rozmery 5 cm. Začínam byť z toho zúfalá, ešte som sa nezbavila druhej cysty (tú mám na prsníku) a mám tretiu. Čo preboha mám robiť, aby som sa ich zbavila a bola konečne zdravá? Viete mi poradiť niečo aby som nemusela stále do seba hádzať tú chémiu? Tiahnem to so sebou už dlhý čas a ešte viac ma to stresuje ako škola :(

europanka1

Dobrý deň,
ja som mala úplne rovnaké problémy. Operovali mi cystu na ľavom vaječníku a po operácii som mala neustále bolesti. Napriek tomu bolo podľa gynekológa všetko v poriadku, na vajčníku nič nevidel. Bolesti po mesiaci úplne odozneli a všetko je tak, ako má byť. Proti bolesti mi pomáhal najmä termofór naplnený horúcou vodou a voľnopredajné lieky proti bolesti, ktoré som striedala (Ibalgin,Panadol,Buscopan...). Aj napriek tomu si viem predstaviť, že to vôbec nie je jednoduché. Dúfam, že bude všetko v poriadku a prajem Vám skoré uzdravenie.