Star Silk Pro - odstraňovanie chĺpkov

melikko

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

janin

je to pekny podvod. na Ebay to stoji 2Dolare co je suma za facku

1SET Easy And Effective Sundepil Smooth Away Hair Removal Smooth Away Kit GBP

Okopci link a uvidite.

verysa11

Zdravim, chcem sa opytat ako mam postupovat pri vrateni tohto vyrobku, nemam ani kontakt na toho pana viem, ze niektorym z Vás sa to podarilo keby ste mi poradili kde to mam zaslat alebo aspon napisali kontakt na nich. Ďakujem :)

daniellka26

Supeeer, Mirus ja totiž stale verím, ze ten svet este nie je uplne na zatratenie. :-) Inac s vrátením poštovného som sa este nestretla, čize vážne super. :-)

MirušKinguš

Huráá! Dnes mi prišli peniaze! Presne 25,96€- čiže, presne, čo som zaplatila-výrobok aj poštovné :) Už som to vážne nečakala. Hlavne, keď mi včera odpísal, že vraj sa mi už peniaze pokúsili zaslať, ale vraj im banka platbu zamietla kvôli nesprávnemu IBAN. Tak som im ho poslala znova a div sa svete, dnes ráno mi peniaze prišli. Takže bol to beh na dlhé trate, ale zvíťazila som :) Tak baby, tie, čo ste neboli spokojné ako ja, skúste to tiež. 33 dní, ale predsa.Danielka a ďakujem za nakopnutie, kvôli tebe som vlastne skúsila celú perepúť o vrátenie peňazí.

MirušKinguš

Čau, Danielka, dnes je to 32 dni, peniaze nikde. Akurát mi dnes prišiel mail, že "Žiadosť o vrátenie platná" A tento text:
Dobrý deň!
Dostali sme Vašu údaje pre vrátenie peňazí.
Všetky údaje vyzerajú platné. Zákonný limit na vrátenie je 30 dní, ale my to obvykle urobíme do 8 pracovných dní od tohto e-mailu.
Zašleme Vám e-mail keď náhrada bude uskutočnená.
Ďakujeme za Vašu dôveru!
S pozdravom
Presne takýto text s nejakou malou obmenou mi poslal pred mesiacom. Akurát, že teraz bolo v predmete mailu, že žiadosť je platná. Čo mám jasať? Či čo? Takže pred mesiacom to malo byť 30 dní a že dostanem mial, keď bude náhrada uskutočnená a teraz opäť 30dní a že dostanem mail. Hahaha. Tak som mu napísala, že toto mi už poslal 11.7.2014 a že od mojej žiadosti prešlo 32 dní. Tak nech mi napíše, ako to mám chápať. Osobne si myslím, že mi pošle opäť ten istý text. Veď už to poznám.

mima2621

Zdravím.

Mám vyskúšaný Star Silk Pro, ale bohužiaľ vôbec som s ním spokojná nebola. Tvrdia, že nedráždi kožu no mne po použití koža sčervenala a dosť to štipalo. A chĺpky to odstraňuje dosť biedne. Takže z mojej strany neodporúčam, chvála bohu, že som za to dala len nejakých 5eur, lebo čo to tu niektorí predávajú tak cena že 20eur...to by boli úplne vyhodené peniaze :)

daniellka26

Ahoj Miruš, no nezúfaj, ešte majú 9 dní, ak prešlo len 21, možno som naivná, ale stále verím, že tie peniaze ti prídu, každý využíva 30 dňovú lehotu, či už pri reklamáciách, či už pri platený faktúr, tak ja verím, že v 30.-tý deň ti prídu peniažky, napíš určite potom. :-)

MirušKinguš

Baby, myslím si, že je to ukážkový podvod. Ja som vyplnila všetko, čo chceli, poslala tovar, poslala fotky v maile... a čakám na peniaze už tri týždne. Písala som tomu chlapovi pred tromi dňami, že by som rada vedela, v akej fáze vybavenia to asi je, ale zas mi napísal ten len rôzne keci a že zákonná lehota je 30 dní. To bude o týždeň. Myslím si, že mi nič nepríde na účet, akurát som im ešte urobila službu, že som im vrátila tovar, s ktorým môžu oklamať ďalšieho človeka a predať mu ho. Len tak pre zaujímavosť vám dám vedieť potom, či mi niečo zázračne príde na účet.