Blchy v domácnosti

Príspevok v téme: Blchy v domácnosti
Jana321

Ahojte, potrebujem radu. Máme doma blchy a ak už my máme tak ma s prepáčením každý. Sme ozaj čistotná rodina a nemáme ani zvieratá, tak to nechápem. Máme malé detičky tak sa bojím použit chemiu.Zbavili ste sa ich len neustalým upratovaním, alebo ste volali deratizéra? Alebo ste si kupili vy nejaké spreje? A aké na čalunenie aby zabrali. Ideme na dovolenku tak to chcem teraz nech to posobí ked nebudeme doma a potom to chcem umyt.

Smejka928

Dobrý deň, mám problém s blchamy keďže pracujem s takými ľudmi, že ich majú stále. Som už zúfala. V spálni som ich už zničila, zabila som ich asi zo 8 ale aj tak sa mi objavujú v práčovni. Už neviem čo mám robiť. Spreje som už asi 3 minula, umývam podlahu savom, všetky veci som musela prať. Už sa mi marí aj pred očami, že vidím niečo skákať. Ako ich vyničím všetky??? Vie mi niekto prosím poradiť. Alebo nejakého deratizéra. Stojí to veľa ak by som si ho zohnala????

Maja15

Účinne zaberá Biolit, aj keď nie je určený priamo na blchy. Vhodné je ráno nastriekať izby a predmety v nich. Pozor na vankúše, paplóny, deky,... je treba nastriekať ich tak, aby sa na nich dalo večer spať. Po niekoľkých hodinách treba dobre vyvetrať.