Biorezonancia?

Janka18.1

Ahoj, ja mám skúsenosti s biorezonanciou a úplne super, som nesmierne rada, že som tam bola :) len musíš veriť na to, čo to dokáže spraviť, lebo napríklad ja som uverila všetkému čo mi zistili, ale napríklad moji rodičia nie a tak mi samozrejme začala pracovať psychika a sama som nevedela čo a ako :) lebo je dosť zvláštne, čo také niečo môže zistiť keď to doktori nezistia :)

Ale ozaj, som veľmi spokojná, skús to :) nič za to nedáš podľa mňa

healt99

Dakujem vam vsetkym za vyjadrenia ohladom biorezonancie. Asi to teda pojdem ozaj vyskusat. Dufam, ze mi to pomoze :-)

janush27

Ja mám takisto skúsenosť s biorezonanciou, na moje prekvapenie pozitívnu - každému s dlhotrvajúcimi problémami odporúčam. Som živým dôkazom toho, že placebo efekt to nie je, keďže som účinkom absolútne neverila. Absolvovala som diagnostiku zdravotného stavu a následnú liečbu. - mala som dlhé roky zníženú imunitu, niekoľkokrát som bola hospitalizovaná kvôli silným angínam a zápalom, na ktoré už nefungovali bežné antibiotiká. Stačilo, keď ma chladnejší vietor len ofúkol a už to bolo zase späť. Moja kvalita života bola biedna, začalo to už vplývať aj na moju psychiku a posúvať sa len a len horším smerom. Teraz je to už presne rok, čo som nemala ani len nádchu, čo je v mojom prípade hotový zázrak. Vraj to dokáže vyliečiť aj závažnejšie ochorenia, ale neviem. Treba jednoducho vyskúšať-ak máte nejaký problém, určite by som návštevu biorezonancie absolvovala .

LMarika

Ja som tiez bola a v mnohych veciach sa trafili, ale chcela by som si tie problemy, o ktorych mi povedali, overit aj u riadnych lekarov. Napriklad mi na biorezonancii spomenuli intoleranciu na laktozu. No riadny test na potravinove intolerancie z odberu krvi u lekara ukazal aj kazein a ine potraviny, ktore pani na biorezonancii ani nespomenula. Ale z tych, co spomenula, sa mi v riadnom teste bud na intolerancie, alebo na alergie ukazali vsetky. V podstate biorezonanciu neodsudzujem a vyskusala som ju len tak zo zvedavosti, nakolko vraj dokaze za par minut zhodnotit zdravotny stav jednotlivych organov v tele a clovek sa potom moze opytat aj na nejaky konkretny problem, napriklad mna zaujimali alergie, potraviny a pluca a bolo mi povedane, ze mam plne pluca azbestu a velmi silnu alergiu na kadmium a stredne silnu na penicillium. Dokonca mi pani liecitelka na Diacome odporucila navstivit pneumologa a dat si urobit rontgen pluc, vraj sa tam ukaze nalez, no zatial som este nebola.

pacient11

Mal/a by si byt tomu otvoreny/a a verit tomu, inak to nefunguje. Nie je to ciste placebo, ale je to citlive na taketo postoje. Tym co sa otvoria alebo nad tym nerozmyslaju to pomaha, to som videl, ale ti, co pochybuju alebo spekuluju tam pojdu uplne zbytocne. A ti co veria vylucne len tomu co vidia, tak nech o tom ani len neuvazuju.