City ubúdajú

Príspevok v téme: City ubúdajú
Pacifista

Ahojte. Dôvod, prečo tu píšem, je, že moje city k priateľke ubúdajú. Máme obaja 17, sme spolužiaci na strednej odbornej...sex sme ešte nemali. Od mojich 17. narodenín ubehlo 5 mesiacov. Tých 5 mesiacov bolo obdobie, kedy sme málo chodili spolu von. Vlastne sme boli každý deň spolu v škole ale pochopiteľne nám to nestačilo. V skratke je to vzťah, v ktorom sa málo spoznávame. Nechce sa mi rozpisovať dôvody, prečo sme boli málo von...asi pred 3oma týždňami sme išli všetci prváci na výlet do Drienice...tam sme na seba mali času habadej,takže to celkom aj vynahradilo tú určitú dobu, čo sme spolu neboli von...Ale v skratke je to vzťah na diaľku...a moje city k nej bohužiaľ ubúdajú. Proste chcem byť sám. Ja len či nie som sebec...lebo je to dobré dievča a ja som ju ľúbil- Poradťe mi, mám sa s ňou o tom pozhovárať alebo ostať s ňou? Som si tak neistý...

Nina.

Možno sa netreba hneď rozchádzať, možno stačí ak sa porozprávate o tom ako to cítiš. Spolu potom môžte vymyslieť ako oživiť váš vzťah a ako byť viacej spolu.
A možno zistíš, že aj ona to už dlhšie cíti rovnako ako ty a že by chcela byť sama alebo s niekým iným. Takže potom bude po probléme a rozídete sa v priateľskom duchu. :)

salon

Ahoj vztahy na dialku su velmi tazke,preziju len najsilnejsi. I ked ma clovek partnera na dialku,tak sa citi casto sam az osamely.
Ty si musis v prvom rade uvedomit,ze za to co citis alebo necitis sa nemusis hanbit alebo nebodaj citit vinny. Bud k sebe uprimny a priznaj si ako to s tebou je. Povedz to aj jej a s uplne cistym svedomim. Najprv mozno bude urazena,ale casom pochopi,ze aha on bol ku mne uprimny,nehral to na mna,nechcel mi ublizit,len chcel byt sam sebou :-)
No a nakoniec ostanete dobrymi kamosmi :-)