Zrastené stavce

Príspevok v téme: Zrastené stavce
Arria53

Dobrý deň,
pred mesiacom som nevydržala bolesť chrbta, ktorá u mňa trvala viac než pol roka. Po vyšetreniach sa zistilo, že mám zrastený druhý a tretí stavec krčnej chrbtice, medzi tretím a štvrtím stavcom vznikla medzera, môže tam byť uvoľnená platnička. Problémom je, že mám neustále bolesti, lekár ma síce poslal na MR ale ordinovať bude až o 3 týždne, pričom ja mám len čakať a trpieť. Lekár, pri ktorom som mala podstúpiť rehabilitácie mi povedal, že on riskovať nebude a nenaordinoval mi ani masáže. Mám isté obmedzenia, no jedinou cestou, kedy by mi mohlo byť lepšie, je cvičenie, potrebujem však radu, aké cviky robiť môžem, pretože svalstvo chrbta mám stále viac stuhnute a už preto nemôžem ani len spávať. Lekár mi nato odporučil Magne B6, čo mi nezaberá.
Ďakujem za každú radu.

Arria53

Mňa od goliera veľmi bolí hlava, veľmi by ma tešilo, keby mi to pomáhalo, zatiaľ je to pre mňa len nutnosť.

sponka

mne pri bolesti pomaha Schanzov golier do času, až sa uvolni zatlačeny nerv.Lebo cviky ti musi odborne ukazať rehab.pracov.podľa MRI alebo rtg.Cvičenim sa ti to ešte zhorši aspoň ja mam taku skusenosť....

tmv

Mozno by si mala s tym nalezom ist na plucnu ambulanciu, ci to nie je TBC, ja som mala to iste, ale na inom mieste. Beriem rozne protizapalove doplnky, skus pozriet stranky RNG. Pozri nick Ivka 1, ona radi nejaku dobru mast, mozes jej napisat mail.