Muž kozorožec

Príspevok v téme: Muž kozorožec
mishtagea

Viem, že človeka sa nedá škatuľkovať podla nejakého znamenia , ale v tomto prípade to totálne sedí. Páči sa mi jeden muž , ktorý je čistý kozorožec a neviem ako si k nemu nájsť cestu. Keď pracuje tak sa venuje práci a nejaký pomimo rozhovor je nereálny a keďže nebývame v tom istom meste ani nejaké "náhodné" stretnutie nehrozí. Preto som len zvedavá aké skúsenosti máte vy s takýmito mužmi , ako ste sa s nimi dali dokopy ...atď nech naberiem nejaké inšpirácie :)poteším sa každému postrehu

mishtagea

pinia...ono to mozno tak vyzera ale ja som potom asi taky divny lev :D mne sa prave na nom paci jeho temperament a taka vesela povaha..a napriek tomu nie je oplaseny alebo povrchny. A som toho nazoru , ze kozorozec je nudný pre toho kto ho nechape alebo nema s nim spolocne zaujmy. Mna vzdy kozorozec zaujme svojimi zaujmami ale aj takou svojou zivotnou filozofiou..:)

zienkadomaca

Podelím sa aj ja s vami o moje skúsenosti s kozorohom, ja som v znamení Váh a spolu sme už skoro 2 roky.
Musím povedať, že za celý čas sme nemali väčšie nezhody. Ja by som na základe môjho partnera kozorožca opísala ako vtipného a niekedy až príliš sebavedomého. Má veľa kamarátov ľahko sa zoznamuje je veľmi komunikatívny proste pravý opak mňa čo mi vyhovuje lebo ma ťahá aj do spoločnosti a tak. Na druhej strane ja by som chcela aby bol viac aktívnejší a vymýšľal aj on program pre nás dvoch. Pretože má toľko kamarátov ktorým sa venuje že ja si pripadám len ako jeho prívesok. Tu nastáva ten zlom on potrebuje okolo seba veľa ľudí , mne na to aby osm sa zabavila stačí len on. Vieme sa zhodnúť s plánmi do budúcna ale neviem či to tak ďaleko spolu dotiahneme... začínam pochybovať

lu

kozorzci nudny nie su!!!! ako som uz pisala, ja som kozoroh, ale v zenskom prevedeni, nikdy sa somnou nikdo nenudil a tak isto, ako mam kamosov kozorohov chlapov, tak je to to iste!!!! sme veseli atd, ale ako napisala lilith888, mimochodom, perfektne si to napisala, kozoroha potrebujes dacim zaujat a musis byt hrda, sebevedoma......inteligenciu aspon na zaciatku ukaz heeh, sorry, nechcela som ta urazit........sranda!!! no a ku kozorohovy sa asi naj hodi panna a byk! ja mam chlapa uz skoro 3 rok, on je panna, ako som uz aj pisala a totalne sme si sadli....a vyzera to na dlho a tak aj chcem, aby to bolo a z jeho strany to je to iste!!!!takze, drzim palce!!

Lilith888

pinia, nie je tak celkom pravda čo hovoríš, vôbec nenadväzujú ťažko známosti, absolútne nie sú nudní ale s tou posteľou máš pravdu, sú konzervatívny a romantici poväčšine. K levom sa bezproblémov hodia,ale levice by mali byť v tej tretej dekáde,alebo aspoň v druhej. No a s tými váhami máš možno pravdu, ale skôr ku škorpióvi by som kozorožca pridala. Inak celkom dobrý postreh, ja som tri roky mala vzťah s kozorohom, mám pár najlepších priateľov kozorožzcov a každý je iný, lae základné črty podľa charakteristiky sú tie isté ako sú všade popisované. Dokonca jeden kamarát má levicu dlhé roky ako priateľku, je rozvedený a predtým mal býka. Ďalší má blíženca. Je to o povahe, ktorú si vypestuješ a tá potlačuje základné charakteristické črty kozorožca.

pinia

mishtagea prosim ta ty levica a on kozoroh? Ved to nejde vobec dokopy. Ty vasniva a on konzervativec pribrzdeny. Tie dva znamenia nedokazu spolu vychadzat. K tvojmu znameniu najlepsie ide strelec a baran. Ty nepotrebujes emocie na uzde si drziaceho muza ale podobne vasniveho divosaka ako si sama. S kozorozcom by si sa unudila k smrti. A navyse oni su strasne urazlivi. To nieje vhodna konstelacia znameni. Ku kozorozcom sa najlepsie hodia panny, vahy, ryby. Ale lev urcite nie. Levica v posteli je divoska a vasnivka a kozorozec je puritan. Mala som takeho kamarata a bolo vidiet ze neda najavo co si mysli ani city, nic. Su dost nudni a tazko nadvazuju znamosti.

Lilith888

Ahoj misthagea, čo sa týka znamenia kozorožca z praxe viem, že muž kozoroh :P je veľmi oddaný, ak ku svojej partnerke vzhliada a váži si ju, keď niekoho chce a zapáči sa mu, tak o toho človeka bojuje. Zaujme ho tvrdá panovačná povaha (škorpión) alebo nežná (blíženec) no keď nezaujme výzor (ako takmer každého muža) tak nečakaj, že ti dá šancu. Nikdy takého človeka neuháňaj, iba by si to pokazila. Páčia sa mu hrdé,sebavedomé, trochu panovačné ženy. Musíš presne vedieť čo chceš, buď je typ ochranca,alebo typ verný psík. Pri prvom type, je možné, že ak si ho už nezaujala, tak sa to stane veľmi pomaly (musíš byť uvoľnená a netlačiť na neho) pri druhom type je to o čase,lebo ťažko dá najavo city,ale keď ich už dá najavo, tak ťa zahrnie všetkým čo chceš, potrebuješ a bude ťa milovať nech si akákoľvek (tzn. tento typ zaujmeš tou tvdou nekompromisnou povahou) keď si prečítaš charakteristiku škorpiónky ženy, alebo blížnec žena, tak budeš presne vedieť čo máš robiť.