Stalo sa to...

Príspevok v téme: Stalo sa to...
Peto987

Mám kamarátku. A ona ma frajera s ktorým sa kvoli práci a diaľke stretávajú len cez víkend. Minule sme oslavovali a neskor sme ostali už len dvaja. Ako sme sa bavili začali sme sa bozkávať a pokračovalo ďalej asi tri hodiny. K sexu nedošlo. Poznáme sa asi pol roka vždy sa mi páčila , lenže má frajera. Na druhy deň sme sa o všetkom porozprávali. A ostali sme pri tom že nato zabudneme a ostaneme kamarátmi. Potom mi napísala že ma nechce istú chvíľu vidieť a nechce sa so mnou stretávať. Že miluje svojho frajera... A že ostávame kamošmi. Mňa to žralo, ja neviem asi som za zaľúbil alebo neviem čo , viem že pravdepodobne rozbíjam vzťah. Včera sme sa prvý krát potom stretli, neboli sme sami ale par slov, viet sme prehodili ale bolo to také hanblivé ... Pred tým som mal 7 a pol ročný vzťah a po roku to je jedno fakt super dievča a ja neviem čo mám robiť. svojich citoch pocitoch som jej nikdy nič nepovedal pretože má frajera, jedine potom čo sa stalo som jej vravel že je milá , zlatá, papuľnatá :) a keby nemala frajera bolo by to možno iné. Ona prišla s tým že che nato zabudnúť... Dokonca nás pri tom videla aj jej mama , nechala nás tak, a ráno jej povedala že k sebe viac hodíme... Neviem či jej mám niečo povedať či to mám nechať tak síce mi vravela že miluje svojho frajera aj keď to nieje ružové... Keby že som deb.l že rozbíjam vzťah kľudne mi to sem napíšte , nech sa spamatám ...

Iveta Michael

Peto987

Ja by som išla za jej frajerom a otvorene by som sa s ním pozhovárala ... o všetkom!

Len vy dvaja osamote, priznala by som mu svoje city ale by som ho zároveň aj upozornila na to čo si jej ty povedal - tak ako si nám to tu opísal,a ešte by som mu aj povedala aké maniere ona máva možno by sa mal aj sám viac na pozore, tá baba je divná a jedná veĺmi neférovo vočim vám obom ..

smartFROGass

nie je najstastnejsia... mnoho zien si za tento status moze samo... partner sa moze aj roztrhat a hovno z toho...

smartFROGass

Nie je ľahké rozoznať krátkodobé poblúznenie od vzťahu, ktorý sa stane trvalým. Stáva sa, že mladí ľudia uzavrú manželstvo v období zamilovanosti, ale keď táto pominie, zistenie, že si zobrali človeka, ktorého vlastne nepoznajú, býva niekedy veľmi kruté. Preto by celé obdobie od zoznámenia cez chodenie, zamilovanosť a intímny vzťah malo byť dostatočne dlhé na to, aby mohlo prerásť v hlbší cit, lásku. Urýchlenie chodenia alebo preskočenie niektorej z vývojových fáz vzťahu sa môže skončiť veľkým sklamaním, rozčarovaním. Rozpad vzťahu býva vo väčšine prípadov bolestivý pre obidvoch partnerov, ktorí sa ho snažia niekedy zachraňovať za každú cenu, dúfajúc, že sa všetko urovná. Ukončiť vzťah vyžaduje veľkú odvahu, ale niekedy je nevyhnutné priznať si, že sa naozaj skončil a nemá význam ďalej sa vzájomne trápiť.
(Prevendárová, 1995)

mne je z tohto uz vazne zle..
skor ako hento, ze sa zoberu za ruzovych okuliarov hodnotim este horsie je to, ze ak sa rozidu, lebo jeden neveri, ze uz to nie su ruzove okuliare a nie je ochotny bojovat, ak je tam naky docasny problem, ktory by za treizva vyriesil okamzite.
ludom chyba bojovnost, chyba im chtic (okrem toho pornochticu).
lahko sa vzdavaju a bru veci (seba aj partner/stvo) ako nejaky predmet.
dost smutny pohlad podla mna

ako keby ludom nestacila istota a stavilita lebo to povazuju za nudu.. smutne, moc smúťme.

kam sa serie praca podnikanie materializmus atd..

ked clovek hrajen a x stran, nevidi to triezvo, ked uz clovek ma VSETKO okrem toho posledneho, tak to vidi inak, vidi to ako jedinu cennu vec. a tym padom logicky, nepusti ju tak lahko. ale pre 1 blby vecer a feromony alebo heterohomogeny zrazdit?

ne dik. radsej navzdy mnich v exotike (alebo yogista) bez posrche, ako s porsche a plytkymi vztahmi.

v dobrom samozrejme a posielam kvety

karolinka122

vybrala si sama, tak neries, z jej strany s tebou to asi bolo len take uistenie v neistote v terajsom vztahu, aby si uvedomila, co vlastne chce. Akurat tym narusila vase kamaratstvo, ktore uz nikdy nebude ako predtym, trubka, mohla si najst nato niekoho cudzieho...

Peto987

Dopoviem pribeh. Uvedomil som si ze ich vzťah rozbiť nechcem. Takže som jej povedal že môžme ostať dobrými kamosmi s čím ona súhlasila ale zjavne to nepochopila. Zobrala to ze som jej vyznal lásku. Nerozumiem jej zmyslaniu. A neskôr mi napísala že som jej odporný, niesu tam žiadne sympatie že miluje svojho frajera a keď sa budeme stretávať bude sa pretvarovať. Tomu jej zmyslaniu doteraz nerozumiem. Aletak odpovedal som jej že neviem odkial zobrala že som jej vyznal llásku... Napísal som jej že sa s ňou nechcem ani kamarátit, ani stretávať, že ja sa pretvarovať nebudem ani nechcem. No a potom sa mi ospravedlnovala že niesom odporný že som v pohode... Ale že nevie čo ma robiť a chce sa s tým priznať frajerovi. Nech to už dopadne ako chce uvedomil som si ze by som s ňou nemohol byť .

Iveta Michael

Peťo

chápem ťa ... a všetci ťa chápeme:)

len tak mi napadlo keď som si neskôr uvedomila,že aká je ona hm..neviem to pomenovať,trochu zvláštna,a nezdá sa mi že je seriózna!

Zadané dievča sa nemá čo bozkávať s iným chalanom - totižto vieš,ja mám z toho celého taký dojem že ona nehrá fér hru s tebou,myslím že si teba nezaslúži!

prepáč,ale nechcem sa dotknúť tvojich citov ale naozaj ti dobre radili ostatní,premýšľaj nad tým či by to s ňou vôbec za to stálo, bohužiaľ jej mamina ťa má rada ibaže ty nebudeš randiť s ňou :)

viem,je ti smutno z toho ale počkaj a hlavne uvažuj s chladnou hlavou, napriek citom..skús to:)

Peto987

Ono či sa rozídu alebo nie je mi už teraz odstupom času jedno. Jasné bude ma to zožierať ale svoje jej musím povedať . Ako zareaguje fakt netuším . A jej mama? asi niečo o ňom vie alebo sa jej na ňom niečo nepáči to ja neviem.... Možno sa o mne bavili už skor a keď to videla tak nas nechala... to ja neviem... Som u nich skoro každý deň , asi sa jej mame páčim... takže dokončím čo som začal...

Leela333

Ja som presne v rovnakej situácii ako ty. Úplne.

Bohužiaľ my sa vídame takmer každý deň. Ale v podstate sa ignorujeme, pre mňa je to príliš ťažké sa s ním baviť ako predtým..

Ale zmier sa s tým, že sa nerozídu.