Som lezba?

Príspevok v téme: Som lezba?
ludskedohody

Dobrý den.Mam 16 rokov este som panna (viem takže by som sa tým nemala zaoberat) ale..ja mam proste...fakt pocit,že som homosexualna.Proste vyzorovo sa mi viac páčia baby..nie ,že by má vzrusovali alebo tak...A ďalšia vec...vždy ked už s chalanom má niečo byť..nejaký vztah alebo podobne,vždy má niečo odradí a zhnusi sa mi až.Aj ked sa bozkavam s chalanom nič mi to nerobí proste cítim sa ako niečo..nejaka bábka sa tam len sa bozkava bez duše..S babou si sexuálne veci aj viem predstaviť a tá predstava sa mi nehnusi..no s chalanom si to tiež viem predstaviť.Poradíte mi co mam robiť?? Z toho pocitu sa idem zblázniť..mam prist o panenstvo nech viem na čom som??

oeo

Po prvé, máš málo rokov, dospievaš a všetko sa u teba mení. Po telesnej stránke, psychickej i rozumovej. Mať zmiešané pocity v tomto období je úplne normálne.

Po druhé, ako chceš niečo cítiť, keď sa bozkávaš, len aby si niečo zažila - a pritom v srdci nemiluješ? Počkaj si na lásku, tú skutočnú a až potom uvidíš a pochopíš.

Po tretie, prečo si predstavuješ niečo s babou? To niečo je len telesné, sexuálne, niečo, čo ti hovorí, že to, čo od inej môžeš očakávať, je len užitie si. A takisto ona od teba očakáva len pôžitok. Toto je OK? Byť len bábkou, sexuálnym objektom, aby sa niekto na tebe uspokojil - či už chalan alebo baba? Pre toto chceš "stratiť" panenstvo? Nebolo by lepšie ho darovať niekomu výnimočnému, kto by si ho zaslúžil a kým by si prežila celý život?

Záver: absolútne to nerieš a počkaj si aspoň do 18-tky, dovtedy žiadne sexuálne skúšačky, lebo tie ti len viac zatemnia myseľ i telo. Venuj sa škole, priateľom, koníčkom, na lásku a vzťahy máš naozaj ešte času dosť.

saruška - ak by si si nejakou babou užila, čo potom? na chvíľu pocítiš uspokojenie ale o to viac budeš cítiť duševnú prázdnotu. Veď nie si viac ako len telo?

saruška

Ahoj Petra ....... :)

Velmi by som ta chcela spoznať,a užiť si to s tebou.......aspon taku hodinku aj ja som lezba a strasne ma to trapi ale je to aj celkom fajn ked si s babou užijem........

petra7890

ahoj, mne sa tiež viac páčia baby, ženské telo a lepšie sa cítim v ženskej spoločnosti než v mužskej... ale našťastie som sa bozkávala aj s babami a rozdiel bol pre mňa neskutočný... s nimi to nemalo to čo s chlapom :) nemusíš prísť o panenstvo, skús len anhovoriť niaku babu, vyskušať si to a uvidíš :D