Zlatý Stafylokok (tipy?)

Príspevok v téme: Zlatý Stafylokok (tipy?)
bumpck

Dobrý deň, ahojte.
V januári som dostal chrípkové ochorenie, kedže ma chytilo pred skúškovým snažil som sa ho rýchlo zbaviť takže som dostal antibiotika(Doxybene). Pár týždňov po doliečení som stále mával slabé teploty (subfebrilie).

V krvi mi bolo zistené zvýšené ASLO. Následne ma obvodný poslal na infekčné a tam mi doktorka bez akýchkoľvek výterov či odberu krvi povedala že mám v hrdle asi baktériu a predpísala Penicilín. (dalšie ATB).

ASLO mi mesiac po mesiaci po troche klesalo. V ambulancii u obvodného mi zobrali všetko(problém však je že výtery z krku mi v skutnočnosti boli urobené asi tak z jazyka. Na krčnom mi doktorka akurát chcela vybrať mandle a ani nezobrala výter tak som išiel na iné krčné a tam mi z výteru ihned našli ->).Bol mi nájdený zlatý stafylokok v hrdle (mesiac Apríl).

Po čase som si všimol že teploty mi stúpajú najmä pri psychickej / fyzickej záťaži. Na zlatého stafylokoka som bral dalšie ATB. Kedže sa zistilo že je resistentný na penicilín bral som Dalacín C. Presne 5 dní po dobratí ATB teploty ustúpili a spolu s nimi aj únava a problémy so sústredením. Bolo to však obdobie školských projektov takže som pracoval vo dne v noci a po 5tich dnoch sa mi teploty a s nimi spojené problémy znova objavili.

Testy na zlatého stafylokoka boli negatívne (avšak to už predtým boli veľakrát) a ja som sa o mesiac a pol znova ocitol na krčnom kde mi bol tento bacil znovu nájdený. Bral som lokálne antibiotika BIOPAROX, ktoré mi vôbec nepomohli. Medzitým sa mi však ASLO vrátilo už takmer do normálu no ja mám stále pri psychickej/fyzickej záťaži subfebrilie a s tým spojené problémy sústrediť sa a únava.

Osobne premýšlam o výbere mandlí a dalších silných ATB kedže tie jediné zatiaľ pomohli :(. Ale viem že dalšie ATB po sebe niesú dobré, v prípade že nezaberú skúsil by som už len alternatívu ako rakytníkový olej atď... Prosím Vás o všetky možné tipy a skúsenosti, takto sa sústavne nedá žiť :-(.

pfrc

Pokial viem tak na to zabera koloidne striebro
"Mnohí z vás už iste počuli o baktérii Staphylococcus Aureus – Zlatý Stafylokok, ktorý je odolný voči dnešným moderným antibiotikám. Jednobunkové mikróby nemôžu zmutovať do striebru odolných foriem, ako sa to deje pri konvenčných antibiotikách. Výskumom sa ukázalo, že koloidné striebro v organizme nereaguje na iné lieky, nie je pre organizmus toxické, nevytvára toxické zlúčeniny a má vplyv jedine na jednobunkové mikróby."

Aj ty

Ahoj,antibiotikami sa ho nezbaviš, možno na chvilu. Skus neaku inu alternativu.Skus homeopatiu. Ta mi najlepšie zabera.Mandle si v žiadnom pripade nedaj brat, tie ti ho zachytili a nepuštaju dalej. Potom sa ti rozleze po celom tele a už sa hi nezbaviš. V chronicite vyvolava ochorenie ruža.