Oslovenie neznámej ženy na verejnosti

Príspevok v téme: Oslovenie neznámej ženy na verejnosti
beskyd

zdravím, mal by som takúto otázku. nedávno som sa presťahoval do BB na sídlisko Sásová, kde každé ráno nastupujem na bus v smere do centra a každé ráno do tohto busu nastupuje jedna žena (väčšinou v sprievode nejakej kamošky alebo kolegyne), ktorá ma veľmi zaujala a chcel by som ju spoznať.. problém je však v tom, že s takýmito praktikami nemám skúsenosti, zoznamovanie a balenie žien som mal predtým na saláme a teraz vlastne neviem ako na to. počul som, že existujú chlapi, čo s tým nemajú žiadny problém a v pohode takto nadväzujú vzťahu. dá sa takáto zručnosť naučiť a osvojiť alebo keď to nejak nejde spontánne tak som stratený prípad?:o) má s týmto niekto skúsenosť? vie niekto, čo by som mal robiť a ak pôjde sama, či je/nie je úplne trápne vyvinúť nejakú iniciatívu? tiež by bolo dobré, aby som pri tom nevyzeral ako nejaký pako čo si len chce vrznúť, mal by som práve vážny záujem a bolo by ideálne keby si to z môjho konania aj ona vedela takto interpretovať. vďaka za každú konštruktívnu radu:)

tralabuli

ak nie je čas s nou v buse nadviazat nejaku trefnu konverzaciu alebo ak ta taka konverzacia nenapada kde by si mohol pouzit nejaku vtipnu poznamku a trosku ich rozosmiat tak ti neostava nič ine len predychat a narovinu prist za nou ze sa ti pači či ju mozes niekedy pozvat na kavu ak povie nie srat nanu tak ci tak sa ti ulavi nebudes si nad nou lamat hlavu a mozes to skusat na ine zivot je kratky netreba sa bat oslovit aj ked povie nie treba skusat u viacerych zien ak si chces najst fakt babu a nesrat sa s tym nebat sa odmietnutia proste to plati aj v baroch vsade. čim viac zien oslovis tym mas vacsiu sancu ze povie nejaka ano tak sa s tym nepiplaj prekonaj sa vobec to nebude trapas ked povie nie nikto si to ani nevsimne ved nebudes kričat na cely bus. A ak ti to nejde pouzi pokec plno bab tam s tebou pojde na stretko ak si v banskej a vies byt zaujimavy pri pisani neraz som sa stretol uz s babami aj cez pokec ci mlade ci stare. Dalsia tutovečka chod niekedy na studentsku diskoteku do touru alebo večka kde su vysokoškolačky tam si trocha vypi na odvahu a oslov nejake alebo rovno na parkete tam je plno bab peknych.

beskyd

lollec-X bude asi najblizsie, presne toto mi povedala vacsina oslovených ludi aj z môjho okolia, zrejme by sa to malo robit takto. horsie je ze ta baba pozera stale pred seba ked je otocena celom k dveram, s tym uz ale asi nespravim nic, heh.. snad sa sem tam otoci aj do strany:)

genova

ja si myslim ze by si mohol ist skoro rano na tu zastavku kde oni dve vystupuju s busu a ty by si nastupoval tam presne do tych dveri kde oni vystupuju ale vsimaj si ako ona reaguje,ako pozera.ty nastup ale obzri sa ci ona sa neobzera a to by bolo wau...ked hej to znamena ze si ta uz fajne dlho vsima len to nedava najavo...ja som taka truba bola....

lollec-X

Z vlastnych skusenosti viem,že..
nechoď ku nej a nedobiedzaj,pokial ti nedá signál. skus najprv nadviazať očny kontakt nenápadne a sleduj ako reaguje, ak jednoznačne od teba odvracia zrak, je tam nezájem a neoslovuj ju, lebo ťa s najvacsou pravdepodobnostou odmietne.. ak uvidiš,že tvoj pohlad jej nie je tak protivny (a trebars sa aj usmeje v tom lepšom pripade), vtedy ti dáva otvorený signál,že prihovorením nič nepokazíš :) u žien je doležité sledovať neverbálne signály, to,ako reaguje pri tvojom prejavenom neverbalnom záujme..ver mi,ak odvráti pohľad a nepozrie sa na teba znova,, určite ju osloviť neskúšaj..parkát sa mi stalo,že som oslovil aj takúto ženu, ktorá zrak odvrátila.. stále to skončilo totálnym odbitím a trapasom .. a to som dost odvážny,sebavedomý a so ženami nemám problém a viem ako s nimi komunikovať..takže ak nechceš mať trapas pred celou MHD ktorou cestuješ kazdy den,,najprv si to over takto,potom do toho choď :)

doubledog

chod na to postupne, najprv obycajne otazky, potom chod k veci.
ale rozvrhni si to na viac dni, idealne tyzdnov.
zeny su romanticke duse, takze ak nebudes slizky a otravny, nemas problem nadviazat kontakt.

beskyd

hmm... no a to ju mam rovno pozvat na kavu? s predpokladom ze ma nebude chciet strapit pred celym busom a bude suhlasit?:)

in blossom

nemas sa coho bat. ked vyzeras normalne a nie nejak uchylne, tak sa potesi a mozno aj s tebou dakam pojde. mna tak pozval raz typek na kavu v skole, uplne neznamy, sedela som na chodbe a on isiel a ked ma uvidel este raz v ten den, tak normalne dosiel za mnou, ze slecna a kedy dame tu kavu? v zivote som ho predtym nevidela a este tam boli aj nejaki jeho kamosi ale taky bol podareny, ze som s nim na tu kavu isla. akoze, uz len za to, ze a)nebudem ho strapnovat pred kamosmi a za b)za odvahu, ze mal gule. co z toho ze sa chlapi za nami otacaju a vselico by radi, ale nic viac nespravia? tento mal veke vyznamne plus. a keby si chcel vediet dalej, chvilu sme spolu randili ale potom som nepokracovala (este som v hlave mala ex), takze bolo to normlane a nic divne.
keby idem v noci sama po opustenej ulicke a oproti mne chlap a zastavi ma, ze daco chce, tak utekam, ale takto, nie je sa coho bat, fakt. teda ked to nie je nejaka slepica a ak je, tak aspon si ju hned odidealizujes

beskyd

s tym suhlasim. asi len nie som zvyknuty na trapasy:) a ani si nespominam ze by som bol niekedy ja niecoho podobneho svedkom...

wreck

hej, isto by to ani necitala. myslela by si, ze je tam napisane "toto je prepadnutie! nekric inak ti stiahnem nohavicky!", a rozmyslala by kde len je ta nenapadna igelitka, do ktorej ma pomaly vhodit penazenku. :)

dnesne zeny su opatrne. ;)

eva147

beskyd, precitala by som si ten listok a asi by som sa usmiala. Uz len ten napad by mi pripadal zabavny.
A nech si okoliti cestujuci myslia, co chcu. No a co? Ak ches, povedz, ze jej spadol a ak povie, ze nie, mozes jej polozit otazku "Ale ze precitanie by stal. Viem to."
Si faktz nesmely. Ale to je sympaticke. Frajerov nemusim.