Zvrat v živote a nešťastná láska

Príspevok v téme: Zvrat v živote a nešťastná láska
Zaran

Ahojte ľudia, nie je to síce prvá moja založená téma ale som maximálne zúfalá.Po 6 a pol roku som odišla z gymnázia a prestúpila na iné . Na nové gymnázium som prišla začiatkom februára,čiže od nového polroka.Vec je taká, že som sa žiaľ, zaľúbila do bývalého spolužiaka a už sa to nebojím priznať.Som z toho veľmi nešťastná,lebo viem,že s nim nikdy nebudem,pravdepodobne ho ani už viac neuvidím.Kým som s ním bola v triede, vôbec sme sa nerozprávali,absolutne ani jedno \\\"čau\\\" za celých 6 a pol roka.Ked som odchádzala ,vedela som že to bude ťažke bez neho , no nemyslela som si , že až tak .Ani som sa s ním nerozlúčila.Trápim sa asi 5 mesiacov , každy deň na neho myslím,okrem toho viem,že sa trápi aj on , teda aspoň trápil.Neviem ako , proste to cítim, aj z jeho depresívnych statusov z fb,ktoré začal dávať krátko po tom , čo som odišla zo školy.Akoby telepatia alebo čo.Nie som si istá na 100% ale pravdepodobne cítil niečo aj on ku mne tak ako ja k nemu, o to viac ma to sužuje.Za posledný pol roka som sa veľmi zmenila aj vzhľadovo(to našťastie k lepšiemu :D) ale hlavne to správanie a to k horšiemu. Ešte minulý rok som bola zlomená zo šikany mojich bývalých spolužiakov no odkedy som prišla na novú školu,som úplne iná. Na bývalej škole som bola psychicky na dne,moje sebavedomie bolo prakticky v prdeli,ale nebola som zlá,práve naopak,bola som milšia a rada som pomohla ako som vedela.Odkedy som z bývalého gymnázia preč,stalo sa zo mňa jedno hovädo.Moje sebavedomie neskotočne stúplo,som namyslená,arogantná,veľmi agresívna a každý si to všimol ,na okolie som povýšenecká a nedokážem s nikým a s ničím citlivo jednať,ak sa s niekym rozprávam,nakoniec ho aj tak urazím (vrátane rodičov),nechcem to a uvedomím si to až neskôr.Neviem sa už s nikym baviť inak , než povýšenecky.Zmenila sa aj moja mimika a gestá,to mi už aj kamarátky povedali,ked idem napr. po meste,je vidieť ,že som pyšna.Najhoršie je moje celkové zmýšľanie,som pomstichtivá a ak na mňa niekto hoci len škaredo pozrie,normálne mám chuť mu podrezať hrdlo a je jedno kto to je.Vymýšľam zlé veci,kde a komu poškodiť,prenasleduju ma strašné,zákerné myšlienky...jednoducho,stal sa zo mňa zlý človek.Je to na mne vidieť a aj to tak cítim.Som rozmaznaná a navyše škorpion!!! Originál škorpion.Mám pocit akoby sa vo mne po tých rokoch prebudili démoni, nepreháňam.Situácie veľmi prežívam, samozrejme v negatívnom zmysle.Pred pár mesiacmi som prepadla rockovej a metalovej hudbe,mama vraví že aj hudba ma robí agresívnou,neviem sice čo je na tom pravdy ale hudby sa vzdať nemienim.Lomcuje mnou hnev a nenávidím celý svet a je to na mne vidieť,tu negativnu energiu zo mňa cítiť.Niečo sa vo mne zmenilo,zlomilo...mám veľké depresie, strácam chuť do života ale nechcem zomrieť,mám 17 rokov.Ak si toto niekto prečítal dakujem,ak by mi niekto vedel nejak seriozne poradiť ,ako sa zbaviť toho všetkeho zla,prosím,napíšte.

bella21

Zaran, je to tou hudbou! Ak sa jej nechceš vzdať, zbytočne tu budeš hľadať pomoc alebo radu.

Metalová hudba vyjadruje vzburu, bolesť, hrôzu, zlo, zúfalstvo, depresiu, osamelosť, nenávisť, neviazanosť, smrť, okultizmus, mágiu. Jej pôsobenie spúšťa v ľudskom organizme reakcie, ktoré vedú k nárastu agresivity, prejavom hystérie, psychickým poruchám. Mnohé piesne navádzajú na zlé činy, či na samovraždu. Čo by si však ešte mala vedieť je, že viacerí speváci metalovej hudby vyznávajú satanizmus.

Zaujali ma tvoje vlastné slová: akoby sa vo mne prebudili démoni. Ten nárast zla a zlých myšlienok v tvojom živote - to je jasný dôsledok hudby, ktorú počúvaš. Netušíš, že mnohé majú texty, ktoré keď pustíš odzadu, obsahujú veľmi zlé a negatívne posolstvo - a to vpúšťaš do seba a otváraš dvere zlému a ani o tom nevieš.

Vygoogli si niečo o tom a snáď pochopíš.