Zaľúbila som sa do brata svojho priateľa

Príspevok v téme: Zaľúbila som sa do brata svojho priateľa
melanie16BCLY

Ahoj volam sa melania dopredu sa ospravedlnujem ze nepouzivam diakritiku mam 17 rokov a chodim s mojim priatelom (20 r.) 9 mesiacov pred 4 mesiacmi vsak nastal problem zacal sa mi pacit jeho mladsi brat alex ....hned som vsak pochopila ze to nema zmysel kedze bol ku mne arogantny ironicky a neprijemny...zaciatkom tohto mesiaca (jula) nastala dalsia zmena alex sa zacal spravat ku mne milo a pekne je proste uplny opak toho co byval zacal sa o mna zaujimat... ked sme spolu minule obedovali vsetci traja a moj priatel si odskocil alex ma zacal krmit palacinkou vraj ze mam ochutnat pritom som uz bola najedena... Zacinam ho cim dalej tym viac lubim neviem co mam robit- mam mu to povedat a trapit sa (kedze mam dojem ze lubi inu) nechat to tak alebo kaslat na oboch a odist od priatela s tym ze zlomim srdce jemu aj mne ...Baby čo by ste robili vy na mojom mieste ? A chalani co by ste povedali na to keby vam bratova frajerka povedala ze vas lubi ? Dopredu dakujem za vsetky rady a komentare ci uz negativne alebo pozitivne :)

Matusisko_xD

Jednoduché vysvetlenie. Máš 17 rokov a si pobláznené dieťa, ktoré ešte nevie poriadne čo od života chce. Máš frajera, no ty by si bola ochotná ho poslať do zadku, lebo sa ti páči jeho mladší brat, ktorý keby možno začal s tebou chodiť, by nebol taký akého si ty predstavuješ a potom prídeš o obidvoch a ešte im pokazíš aj súrodenecký vzťah. Pekne ti poviem ser na to. Máš chalana, tak sa oňho staraj. Zober si to z druhej stránky. Máš sestru hej ? Chodí s tebou nejaký chalan no on ti dá kopačky, lebo sa zahľadí do tvojej sestry a začnú spolu chodiť. A povedz mi úprimne, ako by si sa cítila, kebyže prídeš domov zo školy a tvoja sestra na gauči sa oblizuje s tvojím ex ?? Určite by ti to nebolo jedno a určite by ťa to pri srdci bolelo viac než dosť. Tak prečo, by si ty mala robiť presne to, čo nechceš aby niekto urobil tebe ? Trošku sa nad tým zamysli dievča.

Smrecok

Ty ju tralala este podporuj,budete zjavne obe na rovnakej urovni. Co si cakala? Ze ludia ti tu napises,ze ake to mas tazke,ze si chudatko a ta podporia? Kazdy normalne zmyslajuci clovek ti povie,ze si daj tak 10 rocnu pauzu od vztahov a vrat sa k nim,az ked dostanes rozum. Tahat nekoho za nos. Kludne ti zaprajem,nech sa ti to vrati,nech vies aky je to pocit. Lebo ked s niekym chodis mala by si ho milovat a ty so svojim chodis kto vie preco.

uprimny

mne sa to stalo presne to iste , miloval som jedni babu chodily sme spolu uz aj zily sme spolu ale ona lubila mojhp mladseho brata tiez sa volal alex ona ma 7 roky podvadzala snim a ja som o to ani nevedel pre tvarovala sa ze ma miluje ale nanho stale myslela . radsej me.budem pisat tu lebo uz zachvaty ma berie na tu k****

peterkooo56

Ja byť ten brat tak by som ťa s tým poslal do prdele. Keď sa maju dvaja bratia radi tak neni žena, ktora im to pokazi. Žiadna za to nestojí a určite nie niekto ako ty.

lillllls

Lubim jedneho, a pre palacinku sa zalubim do druheho?! Ty moja zlata nevies co je to laska, ziadne sorry, ziadne, ze ju tu davame dole, ale toto dievca /ak to nie je zas nejaka vymyslena tema/ nevie co je laska! a podla rozmyslania ake ma ani vediet nebude! Este jej tecie po brade mlieko!

traaalala

pre boha ved sa spamatajte co ju davate dole..? co keby sa to stalo vam? nikto nemoze za to do koho sa zalubi alebo ked ho niekto zacne pritahovat viac nez s kym prave chodi..
podla mna najlepsie riesenie je rozist sa s tvojim priatelom..
ak chces daj mi na seba kontakt, mozme o tom pokecat viac, prezila som podobnu situaciu...