Mam vysoky tlak

Príspevok v téme: Mam vysoky tlak
Darina1257

Ahojte :) Viem ze sa to tu uz min.1000x rozoberalo no skusim este raz...Mam vysoky tlak...Jeden bylinkar mi poradil vysadit lieky a zacat pit bylinku zlatobyl no chcem vas poprosit ako ho este znizit pretoze vraj nezacne ucinkovat hned...Tabletky uz brat nechcem a kedze mam 20 nedokazem sa zmierit s tym ze mam do konca zivota ich pchat do seba a obmedzovat sa...Pocula som aj o Antilipidovom cajiku mate niekto skusenost s nim?Dakujem pekne :)

Patuskaaa

Ahoj a neskusala si este pit aloe vera gel so zihlavou ? som osobne svedkom ako kamaratova mamina do pol roka vysadila tabletky ! :) a teraz to idem aj mojej mamine naordinovat :D

Darina1257

Veru vyborny postreh s tym vysadenim liekov...Ten bylinkar mi povedal ze ich mam vysadit hned ale zajtra idem k lekarke a uvidim hadam mi dako poradi s tym...Skusim ten citronovo~cesnakov napoj vela bananov a grepu a samozrejme ten zlatobyl...Len sa aj dost bojim pretoze nemam doma tlakomer tak si ho nemam ako kontrolovat no hadam nieco vymyslim... :)

Ivka 1

Presne tak súhlasím s dievčatami ale pozor na prudké zníženie vysokého tlaku a s nárazovým vysadením liekov by som bola tiež opatrná.Váš organizmus si už zvykol na vyššie hodnoty a ak ho prudko znížite môžete sa cítiť zle. Cesnak môže dráždiť žalúdok a tráviace ústrojenstvo,žlčník , preto radšej pomalšie. Celkom účinným sa ukázalo užívanie prípravku garlic thyme - je to cesnak s tymianom. Dávkovanie sa dá nastaviť podľa potreby.Pomaly ďalej zájdeš a každý organizmus môže reagovať inak.

kikarika1

darina

daj si každé ráno strúčik cesnaku a môžeš vyskúšať aj sirup Graviola (tiež znižuje hypertenziu)...všetko to máš prírodné produkty, tak by nežiaduce účinky nemali byť žiadne :)

jeden známy tiež vysadil tabletky a už ich neberie niekoľko rokov, na kontrole má vždy tlak 120/80 :))

nič proti lekárom, ale oni vždy ako prvé predpíšu lieky na hypertenziu a vo vysokom veku to môže skôr uškodiť (lieky na hypertenziu sú hlavnými vyvolávačmi vážnejších ochorení)

Peggy23

Ahoj, mojej mame pomaha imelo, vyrovnava krvny tlak. Vyskušaj.
Vysoky tlak spôsobuje chronicky zapal nadobličiek, pozri si www.lepsiezit.sk a skus odstranit pričinu svojej choroby.

Darina1257

A viete ako ho pripravit?Chcem od zajtra vysadit lieky a viem ze cesnak tlak znizuje no neviem kolko si ho dat...