Pichanie v pravom boku

Príspevok v téme: Pichanie v pravom boku
medula88

Dobrý deň,

už pár mesiacov sa trápim s pichaním v pravom boku tesne pod rebrami, je to tupá bolesť (pichanie) podobné ako pri behu, ibaže mňa tam pichá v pokoji aj pri chôdzi. Už som z toho zúfalá... Dr ma poslala na rehabilitácie, tam povedali, že to nie je z chrbtice, môj problém sa absolútne nevyriešil. Na neurológiu som objednaná až o mesiac. Čo to môže byť a čo s tým môžem spraviť, mám problém prejsť pár metrov... Tabletky proti bolesti poväčšine nezaberú.
Liečim sa na zníženú funkciu štítnej žľazy, som alergická na bielkovinu kravského mlieka a trpím občasným nafukovaním-chronický zápal žalúdka, funkčná dispepsia... Mám 26 rokov.
Za akúkoľvek radu ďakujem.

Banuska

To sa mi zapáčilo,že zdravá pečeň je na zdravú pečeň. Oplatí sa to pozrieť a naštudovať. Áno,áno.Ich ponuka je zameraná len na pečeň a je to komplexné,čo ma potešilo.

kozax

Skús hľadať problém v pečeni,trávení a vylučovaní.Pečeň má na starosti všetko a ak ju budeš mať v poriadku,problémy budú preč.

kikarika1

medula

ja by som nečakala na neurológiu, ale objednala by som sa na USG brucha...lekári posielajú pacientov kade-tade a nakoniec je to aj tak niečo iné...drž sa svojej intuície

medula88

Ďakujem Vám za rady, doktorka mi neurobila žiadne testy, po opakovanej návšteve sa neunúvala mi ani prehmatať brucho... Poslala ma na neurológiu, kde som objednaná približne o mesiac, tak super....
Čajikujem stále a neprechádza to...

karolinka122

zlcnik, alebo pecen, preco ti nespravili krvne testy a sono vnutornych organov? Skus preventivne nejake cistiace caje na pecen /pestrec mariansky/ a na zlcnik /tie su hnusne horke, ale skus/.