Ako na vás pôsobí tzv. útle žieňa?

Príspevok v téme: Ako na vás pôsobí tzv. útle žieňa?
kola

ahojky ahojky, chcen sa spýtať či sú podľa vás príťažlivé drobné ženy, teda, všetky ženy sú svojím sbôsobom príťažlivé, ale myslím tým či to nie sú pre vás skôr len také dievčatká. Nemyslím teraz malé a prisebe baby, ale povedzme že útle plecia, štíhly pás, detská tvár, veľké oči a pod. Lebo keď si tak občas všímam tie pekné babizne s dlhými nohami 175 centimetrové, 60 kilové, hovorím si, toto sú ženy a nie ja, taký krpec, čo sa stráca v dave :D tak neviem, povedzte mi nato niečo. Nemám depku ani komplexy, len by ma zaujímalo čo vám ide hlavou, keď stretnete také nejaké drobné žieňa :) neviem do akeh kategórie to mám hodiť, tak to šupnem do tých osobných problémov :D vďaka a pekný deň!

miki24

kola podobne dosť veľa chlapov nemá tiež vysnené typy žien. proste väčšinou je to o priťažlivosti buď je alebo nie je. nič viac nič menej.

anonymus01

Zdravím, toto slovo asi nikto nebude vediet... definicia slova je: na prvý pohľad pekné (dobré) ale zaroven nedostupne... používa sa to aj na označenie typu žien... že je nádherná ale nikdy ju nebudeš mať lebo... :),keby niekto vedel tak veľmi pekne ďakujem :)

strangerka

No ja momentálne závidím nízkym dievčatám, keďže sa mi páči jeden nevysoký chlap a on mi to neopätuje. A počula som že jemu sa páčia drobné ženy. Čo už no.:)

menu

vyzor nemusi mat absolutne ziadny suvis s vyskou predsa. su vysoke zeny, ktore vyzeraju velmi mlado, a taktiez su aj male, ako pises utle zeny, ktore vyzeraju omnoho starsie.

a kola, pises, ze tym holkam zavidis :) takze mozno mas trosku komplexy. ale na tom nie je nic zle, kazdy mame z niecoho komplexy. Podla toho, co si o sebe napisala, mi prides ako velmi mlada. Taketo problemy odozneju vekom. Urcite si nadherna. A urcite sa skor ci neskor objavi niekto, pre koho budes uplne dokonala aj "zvnutra aj zvonku" ;)

Tiferet

mne sa páčia drobné žienky .. ako ja:) a máme tu výhodu, že často vyzeráme mladšie ako sme .. ja mám 25r a vyzerám vraj na 16-17r..

kola

ďakujem, ľudkovia, za vaše ohlasy :) potešili ste ma, všetci.. šlo mi skôr o vaše individuálne názory, že či sa komunite na tomto fóre útle ženy páčia alebo nie, ako na vás pôsobia a pod. Iste, je to hlavne o tom - sto ľudí sto chutí.
napríklad ja vysokým holkám ako ty, Cindy, závidím. Proste to tak je, všetci chceme to, čo nemáme. A ak ide o tie zlé skúsenosti, zlato, pripájam sa ku kikerike a držím palce, ženo, nech v živote stretávaš len takých mužov, ktorí tvoju krásu ocenia ako zvonka, tak aj zvnútra :)
chlapci! 177-8 cm je uuuplne v poriadku :) a to nehovorím len preto, že ja som krpec. Po svete chodí veľa ženských (vrátane mňa), ktoré sa riadia heslom: nemám žiaden vysnený typ chlapa. Ak sa mi páčiš, tak sa mi páčiš :)
vďaka, ľudkovia! Čakám na ďalšie odozvy :D

A-pesimista

kikarika1, ok tak prepac, ved ja som to nemyslel v zlom ;-)

Zvonodrozd tak potom uz chapem. :) aj ked napriklad mne by nevadilo ak by som bol aj 10 cm vyssi, ale vyhovuje mi aj moja vyska. tiez ale zacinam mat poslednu dobu stale castejsie pocit, ze ak chlap nema 190, tak ma (aspon u niektorych) zien proste smolu.

chlapček :D

Mne sa veľmi páčia práve takéto nižšie osôbky, príde mi to proste zlaté, ani ja nie som moc vysoký, tak asi aj preto, že to pasuje k sebe akurát. Určite sa mi páčia viacej nižšie.

Zvonodrozd

Pre A-pesimista: To "len" tam bolo nie z môjho pohľadu, ale ako tak vnímam svoje okolie tak z pomyselného pohľadu niektorých žien...ale môžem sa mýliť...veď kto sa už dnes v nich vyzná, ja málokedy :) Ja som so svojou výškou spokojný