Pre všetkých čo stratili zmysel života a čo nepoznajú svoju hodnotu

Príspevok v téme: Pre všetkých čo stratili zmysel života a čo nepoznajú svoju hodnotu
Vermarka

Každý deň tu pribúdajú témy o depresiách, strate zmyslu života, nepoznania svojej hodnoty, chuti po samovražde a pod.

Všetky tieto choroby a problémy súvisia s tým, že takmer celé ľudstvo dnes má pomýlenú mienku o láske.

Ja som si tiež všetkými týmito problémami a chorobami prešla a chcem Vám všetkým povedať, že ak pochopíte pravú lásku a začnete ju žiť, stanete sa šťastnými a spoznáte svoju hodnotu.

Dnešný svet je zameraný len na sebecké JA a materiálne hodnoty. "Musíme zachrániť len seba a svoju rodinu a celý život hrabať čo najviac pre seba."

Všetky tieto veci Vás spravia len viac prázdnymi, lebo čím viac sa kŕmite sebaláskou a materiálnymi hodnotami, tým viac sa cítite nenaplnení a chcete stále viac a viac, no aj tak sa cítite nenaplnení, i ked viete, že by ste naplnení mali byť.

Prosím odložte všetky predsudky a vypočujte si toto o láske, pustite si to namiesto TV a hrania PC hier. Má to 2 hod., ale ručím Vám, že ich nebudete ľutovať. Bolo to odvysielané na rádiu Slobodný vysielač.

archive.slobodnyvysielac.sk

bojovník

Ja to cítim asi tak, ako píše arašid. Dosť ma deptá, že nemám tú svoju druhú polovičku, neni s kým zdieľať názory, to dobré a zlé, ani sa pritúliť niekedy, a tak. Len ako nájsť takú osobu dneska?

Vermarka

arašid: To nie je žiadna psychologická báchorka, hovorí to obyčajný človek, kt. si tým prešiel. On sám vraví ako sa cítil nemilovaný a najposlednejší zo všetkých. Máš pravdu, že túžia po láske, ale ide o to, že ľudia dnes majú úplne pomýlený obraz o láske, preto sa dejú tieto problémy čoraz častejšie. No, sedenie pri TV určite nemá zmysel, preto ju už vobec nepozerám. Toto nie je video, len zvukový záznam z rádia, ale určite to má zmysel, ak by nemalo, tak by som to sem ani nedávala. Je to skúsenosť človeka, svedectvo.

sixx: Ale kamaráti by sme boli dobrí :)