Ako ďalej?

Príspevok v téme: Ako ďalej?
DidoOnly1

Ahojte ... tento článok píšem už len zo zufalosti lebo neviem ako ďalej... viem že je to dlhé ale je to môj príbeh a velmi mi pomôžete ked si to prečítate . .. Moja učiteľka na ZŠ hovorievala. . Každému sa ten jeho "kríž" ktorý nesieme zdá najťažší a tie ostatne ľahké. . No na mňa je toho už príliš. .. Začalo to pravdepodobne asi v 6 triede ked sme ako chlapci šli so spolužiakom na" ferovku" ... Vtedy som prvý krát dostal päsťou od "života" .. Nešiel som tyzden do školy pretože som sa kvôli monoklu hanbil. . Ale samozrejme to mi nezasahovali byť na facebooku. . No sa tu som si začal písať vtedy s mojou "najlepšou kamoskou" ... Začala sa má pýtať prečo som vlastne neni v škole a nakoniec sa to zvrtlo tak že mi moja BFF začala písať aká som troska, nula. .. Bolo to vtedy prvý krát čo má niekto takto ponížiť. .No odvtedy ako by sa spustila lavína .. z dôvodu malého počtu žiakov k nám pridelili i inu triedu a tam to bolo este horšie. . Každý sa mi posmieval už nie pre tu" ranu" ale aj pre môj vzhľad chodenie proste ako im slovná zásoba dovolovala. . Vtedy ešte za mňa bojovala moja matka lenže ako si viete predstaviť všetko to len zhoršovala snažil som sa tváriť že som" nad vecou" ich reči sú ubohe no doma keď som bol sám má to zničilo. . To všetko preto pretože som sa "nebránil" pri tej bitke a ani po nej. . Postupne som strácal priateľov. .. to isté čo v škole...
začali sa mi posmievať a ani neviem prečo. . prial som si aby som bol už "deviatak" . No to som netušil čo este príde. .. asi na konci ôsmeho ročníka sa proti mne aj vzoprel vlastný brat a taktiež začal. .. Že som furt doma bez priatelov
atď. .Nebojte sa nieje to všetko. .. Neskôr od nás odišiel aj otec a matka sa stala gamblerkou. . Nestará/la sa o mňa či som si mal čo obliecť či som jedol. . Veľa krát som bol iba u bábky a čakal kým príde. . väčšinou to bolo o 11 večer a šli sme domov. .. dnes už som skončil neskor tu " devinu" a rozhodol som sa že pôjdem na strednú školu obchodu a podnikania hotelová akadémia. .. keďže mám prázdniny a škola je finančné náročná chcel by som poradiť ako by som si na tu školu zarobil poprípade či môžem niekde získať nejakú zľavu alebo proste niečo čo by mi pri platbe pomohlo... Viete moja matka. . moja matka tá kašle na mňa. . berie mi zo skrine mobil alebo hoci čo cenne čo by sa dalo predať ked sa ohradim že jej to nedam zbije má opluje ale mi ešte aj ona začne nadávať ako keby som toho mal málo. .. otec mi vie pomôcť ale to všetko nevládze. .. on býva od nás oddelene. . no a čo si myslíte mám to ísť nahlásiť na sociálku. . neviem či by som to mal spraviť mojej matke aj keď je sviňa a robí mi zo života peklo ale mám ešte o rok spomínaného brata a päť ročnú sestričku. ...Alebo to mám neako vydržať tri roky pokým budem dospelý a pomôcť neskor svojej rodine. .. nesie iné napady ?? v dnešnej dobe som pravdepodobne bulimik a tri krát som zázračne prežil samovraždu ale povedal som si už dosť. .. ďakujem ak šte vydržali až do konca a skúste okomentovať ako by ste to vy riešili. .Este raz ďakujem ..

sandrasandra

naozaj som si myslela ze mam problemy ale v porovnani s inymi ludmi som vlastne stastny clovek. Mozno to co prezivas by ta malo inspirovat k tomu aby si nieco dokazal, ale viem ze bez penazi tu skolu nezvladnes. A kolko vlastne potrebujes? Chcela by som nejako pomoct ale asi nemam ako :) Mozno ti dokazem poradit ked nad vsetkym porozmyslam . Aj tak zelam vela stastia.

maltia

Ahoj, ťažko sa mi reaguje na tvoj smutný príbeh...všetci v živote zažívame ťažkosti a veľakrát nemáme ustlané na ružiach...netreba však vešať hlavu, treba byť silný, asi to tak všetko má tak byť a isto raz zistíš, čo ti tieto skúsenosti mali priniesť do života...vieš, totiž všetko, čo sa nám v živote prihodí, má aj svoj zmysel...i keď možno teraz žiadny nevidíš...ale ver mi!!!musíš byť veľmi silným chlapcom, mamu by som neudával, pretože by vás asi rozdelili...a u babky bývať nemôžte?