Embryonálny karcinom semenníka

Príspevok v téme: Embryonálny karcinom semenníka
Ajsy

Dobrý neskorý večer, manželovi diagnostikovali embryonálny karcinom semeníka,je po ooperácii a odporučili nám dva cykly chemoterapie. Nájde sa tu niekto kto tým prešiel a môže poradiť. Ide na päť dní do nemocnice na chemo. Ako dlho mu bude jedna infuzia tiecť? Aké sú najčastejšie príznaky tejto chemo? Na čo sa máme pripraviť? Sú dovolené návštevy počas hospitalizácie, pustia ma za ním? Treba nieake vitaminové doplnky, ako zmeniť stravu. Máme z toho veľký strach. A je normálne, že manžel sa uzatvára a nechce o tom rozprávať? Je veľmi nervózny, z toho, že nám nikto nič poriadne nevysvetlil, len tak z rýchlika ako by to nič nebolo a my sme boli v takom šoku, že nás v tej chvíli ani nenapadlo sa nič pýtať a tie otázky prišli až doma. Napíšte niekto. Prosím.

Ivka 1

Ajsy ku chemoterapii je potrebné brať aj prírodne doplnky výživy, ktoré eliminujú škodlivé účinky chemoterapie a zároveň napomáhajú vytváraniu zdravých buniek . Ak budete potrebovať pomoc - radu, môžete sa mi ozvať na mail,sprostredkujem Vám konzultáciu s lekárom prírodnej medicíny, ktorú je potrebné kombinovať s onkologickou liečbou.

Počas hospitalizácie môžete v nemocnici manžela navštíviť kedykoľvek, po vybratí chemoterapie manželovi spravia odbery krvi a ak budú v poriadku, manžela pustia domov a objednajú ho na ďalší cyklus chemoterapie.
Až bude manžel v nemocnici, zájdite si za jeho ošetrujúcim lekárom a porozprávajte sa s ním, určite Vám všetko vysvetlí.

kikarika1

ajsy

lekári berú rakovinu už ako na bežeckom páse..preto sa vám zdá, že je všetko ako v rýchliku a nič ste sa nestihli lekára spýtať - toto isté prežívam aj ja doma s veľmi blízkym členom rodiny

skúste web stránku "nadácia na pomoc onkologickým pacientom" - tam odpovedá pani doktorka na všetky položené otázky, mne už tiež na všetky otázky odpovedala a aspoň už teraz viem na čo sa mám pripraviť, čo očakávať atď...

rakovina je veľmi bolestivá téma, držím vám palce, aby to s vašim manželom dopadlo čo možno najlepšie!