Neera detox... mam ist do toho?

klvlado

ahojte ak by ste chceli vyskusat nerru tak ja viem dodat litrove balenie za 30€
previac info klvlado@centrum.sk

donatella24

Mne sa moc nejedenie caly tyzden nepozdava. Urcite to nie je bezpecne. Ak sa uz citim ozaj zle pomaha mi detoxikacna kura Cleanserite. Skus si to najst cez google. Je to zopar sackov mixovanych extraktov, ktore uzivas 7 dni ale normalne jes popritom. Kuru si dam zopar krat do roka a citim sa fit.

neviem687

na jednu stranu nesuhlaism v tom chudnuti... ono pokial neni z coho chudnut tak sa nechudne... ale na druhu stranu ma sokovali tie testy :/ napis prosim bud tuto alebo mi napis mail o tom detoxe co ty hovoris lebo ja som uz vela hladala ale vsade je nieco ine..

fitMonka

Ja si nemyslim, ze takyto extremny detox je zdravy, este ked citam tie extremy, ze za 3 dni schudnut 4 kg pri tejto kure... To je zdrave chudnutie podla vas ? Ved to je hazard so zdravim ! Asi si neuvedomujete, aky sok musia zazit vase oblicky, pecen a celkovo metabolizmus. 10 dni nic nejest, len fungovat na nejakom sirupe, no to musi byt velmi zdrave.
Na Spektre v programe ,,Co nam prospiva". Testovali par ludi, ktorym zobrali krv pred a po kure... Ake bolo ich prekvapenie, ked zistili, ze po tejto kure mali strasne zhorsene vysledky, pre ich organizmus to bol uplny sok a odniesli si to hlavne oblicky a pecen. Zdravy detox sa robi uplne inak a hlavne pomalsie.

neviem687

dakujem :) porozmyslam nad tym este lebo v predajni mi odporucila este chlorellu... ale vyzera to zatial ze skusim tu neeru :)

evidence

ja som si 7 deci sirupu dala do 1,5 litrovej fľaše a tá mi vydržala na dva dni, lebo keď som si naliala do 3/4 pohára zvyšok som ešte doliala vodou. a pre mňa to bolo akurát

neviem687

takze mi bude stacit ten 3 dnovy? ked ho budem riedit vodou tak mi vydrzi dlhsie a nebude to naraz take silne... uvazujem ze to skusim takto :)

evidence

áno ten malý je na 3 dni, ale vravím ja som to musela riediť s vodou, pre mňa to bolo sladké a ešte mi aj ostalo. pôvodne som si tiež chcela kúpiť ten 1litrový, ešte že som ho nezohnala :-D
a okrem iného ma aj prestala bolieť hlava, pravidelne som sa budila s takou ťažkou hlavou, teraz som plná energie, dobrej nálady, bez bolesti hlavy :-)
ale ako vravím, nie je to pre každého

Držím palce ;)

neviem687

dakujem :)tak asi to skuusim :) a 25€ neni na tri dni? lebo co som citala tak som to nasla tak... takze ked je ten mensi na 7 dni myslim si ze to je fajn :)

evidence

Ja ti môžem povedať. Skončila som túto kúru v sobotu. Kúru som začala hlavne kvôli tomu, lebo mi véééľmi vypadávali vlasy a čítala som, že to pomáha. Žiaľ, mne to nepomohlo, ale cítim sa skvele. Vydržala som 7 dní. Ja som si kúpila ten pol litrový za 25 € a zostalo mi tam niečo vyše deci sirupu. Pre mňa to bolo veľmi sladké a musela som si to riediť veľmi s vodou. Najhorší bol asi prvý deň, keď ku koncu ma už napínalo z toho sirupu, ale treba sa zaťať a vydržať. Druhý deň chuť sirupu už bola lepšia. Tretí deň na mňa prišla taká kríza, že som nevedela ani vyjsť z postele čo ma tak klepalo. Chute k večeru som mala neskutočné. Poradím ti, aby si na začiatok dala len štipku toho korenia, lebo ja som si to hneď na prvýkrát tak okorenila, že aj z toho mi bolo zle. Dávala som tam aj viac citrónu. Schudla som dokopy 5,5 kila. Na 8 deň som pila ešte šťavy, 9deň tiež len šťavy a spravila som si mrkvovú polievku, ktorú som rozmixovala, 10 deň som mala už aj dusenú zeleninu. 5 deň od skončenia kúry si držím váhu, začala som cvičiť, žalúdok mám stiahnutý čiže nepociťujem skoro vôbec hlad. jem 3x za deň zatiaľ.
Mám pocit že aj celulitída sa mi vyhladila, pokožka na tvári tiež, celkovo koža je taká spevnená.

Ja idem do tejto kúry ešte na konci augusta, ale už len 3 dni, aby som minula ešte ten sirup :-D

Len neviem si predstaviť, že by som chodila do roboty počas tejto kúry. Na omdletie mi bolo stále. Ale teraz sa cítim skvele. Lahko. Keď som cítila, že mi škvrka v bruchu tak som sa napila a hlad prešiel. Ako s hladom som nemala problém, len tie chute boli hrozné :-D

Ale ja môžem túto kúru len odporučiť.