Problemy s moc. mechurom RNG

Príspevok v téme: Problemy s moc. mechurom RNG
luboslava31

Zdravim RNG, mam problemy so zapalom v moc. mechura...je to uz skoro rok....nikdy mi nenasli ZIADNE BAKTERIE ani nic podobne v moci, ani na kultovacii, ani addisonov sediment (24-hod. moc), no na cystoskopii mi doktor objavil na sliznici moc. mechura take akokeby VYRASTKY (gulky)...sam nevedel co to je vlastne zaver: chron. zapal. Moje priznaky: nutkanie na mocenie, bolesti v podbrusku, bolesti noh a ruk. Okrem tohto problemu sa este liecim na astmu. Neviete mi poradit, co s tou poskodenou sliznicou? Asi potrebujem nejako zregenerovat tu sliznicu...Dakujem za odpoved.

mjanik

tvoje problémy ide odstrániť akupunktúrou:1,preliečiť podbrušie
2,posilniť obličky,sú slabé 3,preliečiť pľúca -odstrániť astmu,lieč sa ,si mladá!!!!!

RNG

Luboslava, zhanas na Slovenskom internete, pozri cez Google.com tam najdes toho vselicoho kopu.
A USA zdroje sice predavaju aj hromadu malo ucinnych doplnkov, ale ked vies aky obsah chces, tak si mozes najst najucinnejsie a zarucene tam ten obsah musi sediet na +-5%, to su pravidla nasho velkeho strazneho psa federalnej organizacie FDA, co nie je obzvlast naklonena doplnkom, prave naopak.

luboslava31

Citala som tie prispevky (RNG)....skusila by som tu hubu na odvirenie Chaga....nasla som na ebay...ale nie som si ista, ci je to doveryhodny predajca, teda ci ide naozaj o kvalitny produkt. A ten monolaurin?...tiez by mi mohol pomoct a ako zistim, ze sa jedna o ucinny produkt...ja uz neverim tym predajcom po internete. Ten betulin sa mi nedari zohnat.

.

pokiaľ sa to nepodobalo na bradavice,obávam sa,že to bude beh na dlhé trate..
ako píše RNG,silné enzýmy,posilniť imunitný systém..
v nemocniciach skúšajú všetko možné,vč.imunoterapie s BCG instiláciami,pri ktorých sa zničí jestvujúca chorá zapálená sliznica a narastie nová
predtým ešte histol.vyšetrenie sliznice
samo sa to nezregeneruje/ako si myslíš/
želám Ti úspešnú a čo najkratšiu liečbu
zatiaľ bylinky a brufen

RNG

Nuz tie vyrastky mozu byt vselico, od cyst az po bradavice sposobene niektorym z virusov HPV. Na cysty si treba precistit telo silnymi enzymami, ako napr entericky pokryty pankreatin
na virusy treba zvysit viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes. Dnes obieha tolko roznych virusov a aj v tele ich nosime kopy, ze sa oplati kazdemu zvysovat viralnu imunitu, ci ma nejake zapaly alebo ine priznaky alebo nie.Prevencia je lepsia, ako ocakavat, az mas telo virusami poskodene.

Chronicky je podla lekarov taky, co oni nevedia vyliecit. Nuz to nijak nepomaha pacientovi, taka diagnoza je len na to, aby lekar ospravedlnil svoju neschopnost to odstranit.

luboslava31

Ahoj quako, neviem či sa to dá odsranit, lebo sú uple drobne a dost veľa, mam ich v koncovej casti mocoveho mechuta, neviem, ci ide o bradavice...lekar sám nevedel o čo ide... Takze podľa teba je možné, aby sa to samo zregenerovalo?...To mi asi neodstrania, videla som to na kamere, kt. zvacsuje...

quako

sliznica v mechúri sa obnovuje,regeneruje,celý život
narastie nová dokonca aj onk.pacientom,ktorým sa po drastickej BCG terapii komplet zrútila
v Tvojom veku tie výrastky(bradavice) zhubné nebudú,môžu sa však po rokoch zvrnúť
tieto papilómy môžu byť príčinou Tvojich problémov
preto by si mal navštíviť solídnu urológiu,kde Ti ich odstránia(TURB)