Preco to robia?

Príspevok v téme: Preco to robia?
tema

Chcela by som vediet vas nazor na tuto otazku. Dopredu upozornujem ze nejde o ziadnu zavist ci ziarlivost z mojej strany. Len tak uvazujem nad spravanim chlapcov vo veku cca 18-25 rokov lebo u starsich chalanov to nepozorujem, aj ked vek hadat podla vzhladu je ako hadat cisla v sportke.
Moja uvaha sa tyka toho, ze som si vsimla ked idem okolo nejakeho parika chalan-baba, tak ak sa k nim blizim alebo naopak ja stojim a takyto parik sa blizi ku mne, chalan zacne zrazu tu svoju babu objimat, bozkavat, stiskat.. To ako co chce vyvolat ziarlivost u mna. Nejde o chalanov ktory ma poznaju a mozno aj poznaju z videnia ale uplne o cudzich chalanov ktorych nepoznam ani po mene. Neviem ci sa to stava aj vam baby alebo len ja mam ten pocit. Proste mam prejst okolo nejakeho parika a on ju zacne zrazu bozkavat a to co som pisala vyssie uz. A pritom sa diva sem-tam namna ze ci sa divam. Stava sa mi to len ked som sama.Stretla sa s tym tu este niektora? Len som zvedava na reakcie vase. Tak ma napadlo zalozit temu o tom. Vdaka.
Inac ak by chcel niekto vediet mam 26 aj ked vyzeram na menej :) To len pre informaciu ak by tu padla otazka o veku.

milli11

Presne, ako tu niektori pisete. Idu oproti mne parik, iba vedla seba bez dotyku, uvidia ma a hned chlap chyti tu svoju za ruku. Alebo ju chyti okolo pasa a pritiahne k sebe. Su to vzdy pariky, ktore nepoznam, iba ich tak nahodou stretnem. Ci som krasna, to neviem subjektivne povedat, niekto povie, ze ano, niekto, ze nie? Minule som tiez rozmyslala, ze tu zalozim tuto temu.

milli11

Ano, odpovedam na otazku zakladatelky, mne sa to stava skoro vzdy. A tiez nechapem, preco to ti chlapi robia, ked ma vidia?

rondi

Normalne som sa citila trapne za ten prispevok za teba! Pre boha to si az tak mimo? Vsetko si moc beres a myslis ze sa okolo teba toci cely svet pravdepodobne..
Neviem fakt ci sa smiat alebo plakat ked uz su schopni toto ludia napisat..

demy

Ja osobne som sa nestretla s týmto, ked išiel okolo neznámy pár ale skorej ma uplne vytáča ked som s kamoskou vonku a príde jej frajer a zacnu sa olizovat a cápe sa na nu, hovori jej všelijake veci...proste ja im vobec nezavidim ani nič podobne, len nechápem prečo to robí, proste príde v strede rozhovoru a začne toto, potom ako čo ma robiť ta 3. osoba odísť alebo sa pozerat zrazu pod stol ...a to sa mi stalo vela krát u viac prípadov..keby to urobí moj frajer...tak len raz.

odpovedaaam

mne je strasne smiesne ked niekto pise ze asi by chceli bozkavat a objimat teba..to by bol asi kazdz jeden vztah tak rozvrateny ze si hned pomysli ze chce objimat a bozkavat teba..to co je za volovinu :DDDD tiez sa divam na chlapov..len zeny to robia veelmi nenapadne a potom sa hraju na hlupe ze co kde kto? :D jaaj ja som si ani nevsimla :D...chlapi okato...ale proste ked som isla s priatelom tak ma ani nenapadlo, ze tedaz ho idem objimat a bozkavat a pritom si to hned predstavujem s tym co ide oproti aj ked vyzera ako svaty obrazok :DDD to kde sme haha smiesne :)))

odpovedaaam

ja si myslim, ze sa ti to len zda a prilisne to kontrolujes...lebo ja som sa s tym este takto zoci voci nestretla..iba ak v pripade ze frajerka dotycneho je ziarliva a neraz mu vynadala ze sa diva na ine mozno on si to ani neuvedomuje..tak to riesi tak aby videla ze mu na nej zalezi ked ide okolo pekne alebo niecim zaujimave dievca zacne robit toto..aby nie tebe, ale svojej frajerke daj najavo ze ona je ta jedina..inac to neviem vysvetlit... ale je tu aj moznost ze to robia chlapi aby zavideli tie okoloiduce.. :))

bzz bzz

mozem byt tak ako pise ze ty si ho zaujala a zapacila si sa mu uz z dialky ma nutkanie seba sameho presvedcit ze je verny tej svojej aj ked by si asi rad uzil aj s tebou. Ak je tvarou a telom otoceny viacej tvojim smerom oto pravdivejsie to je :)
Rec tela o cloveku vela prezradi. To ako ked niekto klame a vymysla si tak stale ma nutkanie rozpravat ako sa veci udiali aj ked pravda je uplne ina.

clarissima

Tema, asi sa im páčiš, tak ako písali iní. a) túlia sa, lebo majú zlé svedomie, že sa im páčiš a pritom sú s tou svojou b) vyvolávaš sexuálne vzrušenie, tak automaticky siahnu za tým, čo je po ruke :))
Už som staršia, ale tiež soom bola mladá a nič podobné som si nevšimla - som všedný typ, ktorý si na ulici nevšimneš.

crncrn

Moze to byt tym ako tu podomnou niektori spominali v prispevkoch ze si pritazliva a radi by bozkavali a objimali teba a tak si to kompenzuju s danou dotycnou co je pri nich.
Dalsia moznost, chcu aby si ziarlila ale to len v pripade ak by si ty bola ich byvala :D