Ignoracia

Príspevok v téme: Ignoracia
mishel74

Viem, ze som asi nekonala najspravnejsie, ale momentalne si neviem pomoct a citim sa uplne priserne.

Som v dlhorocnom vztahu,ale raz sa stalo, ze ma jeden kamarat zacal balit. Boli sme spolu parkrat vonku a imponoval mi jeho zaujem a v kuse mi rozpraval ako sa mu strasne pacim a to mi lichotilo. Samozrejme, ze som nikdy nechcela, aby to zaslo niekam dalej, nechcela by som byt neverna, len ma proste bavilo si trosku poflirtovat.
Ale v poslednej dobe ma kamarat v kuse zacal podpichovat a urazat. V podstate uz vedel, kde su moje slabe miesta na co som citliva, cim ma zarucene urazi. A minuly tyzden to uz s jednou vecou prehnal.
Ja som mu potom vecer pisala, ze ako ma to trapi, ze preco sa ku mne takto sprava a cakala som nejaku ospravedlnujucu spravu. Ale on ma uplne ignoruje uz par dni ani telefon mi nedviha.
Som z toho uplne deprimovana, nechapem preco, potom aky bol predtym ku mne mily a podporoval ma sa ku mne zrazu sprava takto. Som uplne nestastna a pochybujem o sebe, sa mi este nestalo toto, aby ma nejaky chlap zrazu tak ignoroval

kaajo

Mam taku otazku na baby ,nechcem zakladat novu temu..pozval som babu co som sa uz davno snou nebavil lebo sme sa pohadali nieco sme spolu riesili a nedopadlo to dobre,dlho sme sa nevideli asi tak 4 mes.ani nekomunikovali,teraz sme prehodili par sms ja som jej napisal prvy ,ako sa ma a tak, ci neskocime na kavu, trosku pokecat..no napisala mozeme ale moc presvedcivo mi to nenapisala..ja nehcem nic riesit len tak pokecat davno sme sa nevideli ako ide zivot..co myslite baby je to dobry napad ci som urobil blbost, nechcem byt vtieravi neviem ako si to ona zobrala ..je sama

Dennis

Nič takého ako dobrí kamaráti neexistuje. Buď sú kamaráti, alebo potenciálni partneri. On si chcel zvýšiť ego, že zbalí zadanú a tým rozvráti vzťah len kvôli svojmu cieľu, ty si bola trošken naivnučká, ale nedala si sa, chlapcovi si klepla po prstoch, on sa zarazil (urazil) a tak ti teraz dáva vyžrať a zatiaľ čo by si nad tým mávla rukou a riešila si vzťah, tak sa utápaš s prepáčením s infantílnou debilinou. Na čom ti záleží, na kamošoch, alebo na partnerovi? Kamoši si s tebou rodinu nezaložia, partner áno. Nastav si priority a rieš si partnerskú budúcnosť, kamoši sú dobrí, len keď si single.

mishel74

V podstate ja som ziadny vztah ani nechcela. Ale boli sme asi rok dobri kamarati, ked som mala napriklad v poslednej dobe zle obdobie, tak mi pomahal a podporoval ma.
A akoze trochu mi to bolo prijemne, ze sme aj trochu flirtovali.
Ale proste ako sa to tak zmeni, ze ked niekto predtym odpisoval do minuty zrazu na to uplne kasle.

clarissima

A keďže ti nedvíha ani telefón, tak sa rozhodol úplne ťa fakovať, tak sa nad to povznes a fakuj ho tiež.

clarissima

mishel, a možno si uvedomil že si zadaná a teraz rozmýšľa o tvojom charaktere :)
alebo sa nechce viac zamotávať do vzťahu, ktorý podľa neho nemá budúcnosť, keďže si zadaná.
Nerieš ho. Tento vzťah predsa nechceš rozvíjať, tak kašli naňho.

wreck

stonozka, napriklad vyrazna neschopnost priamo povedat, ze nie je zaujem a neschopnost, alebo mozno neochota, vyuzit ine prostriedky, pomocou ktorych sa to da naznacit bez nutnosti byt priamy.

stonozka

ja som na tom trochu podobne.
Nechapem kvoli comu to moze niekto robit, ze uplne ignoruje telefonaty a spravy.
Ja by som to nedokazala, radsej by som povedala, ze teraz nemam cas, zaujem alebo nieco podobne.
Co moze niekoho viest k tomu, ze si precita spravu a proste totalne to je...

mishel74

je to asi divne, ale mne to praveze lichotilo, ze si trufa ma balit aj v spolocnosti pred ludmi, ked vie, ze som zadana

Žužova

Si mu asi nedala tak mu kleslo ego tak si ho zvyšuje tým že ta uraža.. :) Kašli nanho ani ti zato trapenie sa nestojí,ved ta balil pritom vedel že si zadana .. To už čo je za debila..