Mam strach

Príspevok v téme: Mam strach
jacki

Ahojte potrebujem poradt.Mam strach uz druhy tyzden ma pobolieva pravy prsnik doslova mi az vadi.Citim si ho ako keby bol napuchnuty.Hrcku si tam zatial necitim.Bola som v marci na ultrazvuku a vsetko bolo v poriadku,no mam strach ci tam od toho casu nieco nieje.Chcem sa tu poradit ci to moze byt rakovina?

jacki

Matway citala som vcera cely vecer o rakovine prsnika a moje obavy su opravnene pisal tam jeden lekar a jeden s priznakov rakoviny prsnika je bolest v podpazusi alebo na jednom mieste a zdurene uzliny.

matway

To som mal čo napísať...ešte raz, nestresuj, nič také v tvojom prípade nehrozí, začína to v mozgu, je toho plný internet a máš možnosť sa tomu, ak máš taký strach, vyhnúť. Máš aj slobodnú voľbu informácii, ktoré ťa usvedčia o tom, že to začína tam, a končí tam...Ľudia, ktorý majú rakovinu, dlhodobo do seba dostávali neduhy, ty si moc mladá, aby si všetko do tela dostala...Ži, a ešte raz, ži...

jacki

Matway prosim ta a ake su tie spustace tie dva tri?vies co som citala ze moze to byt napr.rakovina mliecnych zliaz.

matway

Pre boha, veď ty máš rakovinu!!! Utekaj na onkológiu a objednaj sa na chemo!

Dievča, máš 23 rokov, to by si mala byť už dospelá, máš už aj svojho partnera, takže nestresuj, a tak ako píše nižšie karolinka, rakovina nebolí. Na rakovinu ti treba 10 spúšťačov, a ty ich máš možno dva-tri, ako každý človek...

jacki

Nie neberiem lieky.To ma zacne boliet tak zrazu z nicoho nic a potom ma to nijaky cas pobolieva.Som z toho nervozna prve co mi napadne je rakovina mam z toho strach.Mama mi tiez hovorila,ze to nic nieje no bojim sa,ist znovu k lekarke co ak nahodou mi povie ze to je rakovina:(mam 23rokov.menstruaciu mam este daleko.

karolinka122

rakovina neboli, kym nie je v konecnom stadiu, neboj..bola si v marci na ultrazvuku, nic vazne to nebude, zrejme mas pred menzes a vtedy mozu byt prsia naliate, ak sa vsak bojis , zajdi ku gynekologovi, lebo tu na fore ti na dialku nik neporadi , kym ta neprehliadne lekar .

redka

preco hned rakovina? prsniky mozu boliet aj vdaka hormonalnym zmenam... moze boliet aj jeden, nemusia oba... nemas pred ms? neberies nejake lieky doplnky vyzivy, ktore by mohli mat vplyv... ine priznaky?