Priznat pocet partnerov?

Príspevok v téme: Priznat pocet partnerov?
flego11

ahojte, prejdem k veci, som velmi zalubeny ako nikdy, chcem byt k priatelke uprimny ked obcas nadhodi temu predoslych partnerov a flirtov, je podla vas vela ked som spal pred nou so 6timi a asi 20 timi som daco mal? nechvalim sa tu ani nic take len chcem k nej byt uprimny ale zas nerad by som ju odplasil, ona mala predo mnou dvoch s ktorymi nieco mala a myslim ze vravela pravdu

helegeble

Ucit sa na vlastnych chybach je retardacia ako ze "co sa stane ak trafim stom v 120kmh?" "idem to skusit, drzte sa"..
logicky, predvidam, ze ak nieco vo vztahu urobim, MOZE A BUDE TO MAT NASLEDKY !!!
takze ano, ak niekto ma xy vztahov tak to nieco o cloveku vypoveda, ak nie moralne, tak minimalne na urovni toho IQ.

tolko k pokus-omyl..

PS: mat 100 dokaze KAZDY (aj opica necvicena), ale udrzat si 1 (a logicky odvodene - najskor spravne vybrat), to dokaze menej ako kazdy. A zapadat do priemeru, za akymkolvek ucelom je jednoduche, tak jednoduche, ako lahnut si na vodu a nechat sa unasat...

anjelik *

Ale veď to je predsa tá výpoveď o tom, aký človek je. Čomu v živote dáva prednosť, akou cestou kráča. :o) Že asi nemá záujem byť vo vzťahu, že mu vyhovuje niečo iné a nie súžitie s niekým. Že si možno vystačí aj sám. :o) Že ak strieda partnerov, asi niečo hľadá, čo mu poskytujú. Ak žije s jedným človekom, je to tiež obraz niečoho, možno vyspelosti, možno stagnácie, možno pochopenia, možno sily, možno slabosti. Čím viac rozšírime pohľad, tým viac uvidíme. :o)

dela

vztahy a pocet vztahov vypoveda o tom aky clovek je? :D ,

no hej, .. napriklad - skaredy :D

omg, ak sa niekomu nepostastilo mat do 30 ziaden normalny vztah, nemusi to svedcit o nicom.. moze to sa to tykat okolia, v ktorom bol problem si niekoho nasjt .. alebo proste nemal cas a prioritu vyhladavat a riesit take veci, ako vyrovnat hladinu poctu vztahov, aby som posobil v norme a OK.

Delete

K téme...Ak jej to povieš tak by ťa odsúdiť nemala!!! Môj názor. Ak ťa odsúdi tak je to len jej problém. Ale ak sa ťa nespýta tak jej to nevešaj na nos. Nemáš dôvod.

Delete

Ani ja som sa ešte nepoučil a možno sa ani nikdy nepoučím ale nič vo svojom živote neľutujem. Žiadne svoje rozhodnutie.

A mal som 12 ročný vzťah.

MultiLevel

Delete, vies ale niekto sa uci prave cez to pokus-omyl. A tebe, mozno niekedy aj mne, sa lahko hovori, ze "treba si to uvedomit v hlavicke a ziaden omyl uz nebude". Ale su ludia, u ktorych to takto prosto nefunguje :)
Napriklad mam kamarata, ktory presne funguje na tomto principe. Mohol sa uz milion raz poucit z toho co sa mu deje. A ver tomu, ze sa pouca, aj napriek tomu, ze este vela raz robi tie iste chyby. Nikdy sa za ne netresta, berie to ako prirodzenu sucast jeho zivota, napredovania, ucenia sa. Ja by som tak napriklad existovat nemohla, som v tomto uplne ina. Ale jemu to takto vyhovuje. Ked som bola cez sviatky doma, kamaratka sa nad nim pohorsovala, vraj ci je neschopny najst si normalny vztah a nie stale robit tie iste chyby. Nechapala, ako sa jeden dospely clovek nemoze uz konecne poucit. Nuz ale prosto takto to niekedy je....preto rozumiem tomu, co sa ti Slobodna snazi vysvetlit. Kazdy si musime nieco odzit, aby sme prisli na to, co chceme a u kazdeho je to straaasne idividualne. Preto u niekoho nefunguje to co si napisal "uvedomit si v hlavicke nieco" :)

Slobodna

ach delete ja som predsa nikde netvrdila, ze je to normalne :) ale netreba odsudzovat tych, ktorym sa to nepodari hned na prvykrat ;) ty stale pocujes len to, co pocut chces. A vyhol si sa odpovedi na pocet vztahov, lebo mam pocit, ze ti chybaju zivotne skusenosti a tvoje slova su len naucene poucky. Neaplikovatelne v zivote.

Delete

Hodnoty si vytvárame sami a nie je iná doba, len sme si vytvorili iné návody, ktoré učíme naše deti...

napríklad ,,je normálne vystriedať 30 partnerov,, :D :D :D

ale to len tak...nechcel som provokovať :D

Slobodná...usmej sa aj ty, veď nejde o život :D