Nadržaná panna

Príspevok v téme: Nadržaná panna
Antoinetta

Som mladá dospelá baba. Už tri roky som nemala žiaden vzťah a ten prvý, aj posledný čo som mala bol v 16 a nebolo to vážne. Teraz som už dlho single, je to aj preto, lebo som dlho bola do jedného zakukaná a nikoho iného som nevnímala. No v poslednom období som hrozne nadržaná. Niekedy si sama vypomáham, ale nie je to ono. Často mám chuť, tak ako je to vo filmoch a v tých románikoch z EMMY, len tak ísť a s niekým si užiť, pretože chlapa nemám. Ale som panna. Nemôžem to prvýkrát robiť s hocikým, mus to byť niekto špeciálny, niekto, kto si to zaslúži. Och, ale je to tak ťažké žiť v tomto sex ospevujúcom svete nasucho. Ako si mám uchovať morálne zábrany?

wreck

ides na to spravne, nepolavuj. v ziadnom pripade sa nenechaj osukat len preto, lebo uz velmi chces. ja som cakal 23 rokov a neubudlo zo mna nic, iba vyslo navnivoc niekolko litrov semena. :) a ver, ze pri mojej fantazii boli velke muky taky cas nikoho nemat (nech to je len 10 rokov od trinastich).

na sex ospevujuci svet sa mozes vycikat, este zaranky, kym slnko nie je celkom hore. ten svet nikdy nebol iny, panny chceli byt prirazane a panici chceli prirazat. nebolo to o nic lahsie ako dnes. pamatam si devatdesiate a trosku osemdesiate roky. bolo to TAZKE, ojoooooj, este aj tie zeny boli pritazlivejsie ako su dnes. ale vydrzal som.

zabrany si najlahsie uchovas zbavovanim sa sexualneho napatia. urcite si si vsimla, ze ked sa spravis, milovat sa ti uz nechce. ak suchanie pusinky nie je ono, asi z toho este nedostavas maximalny potencial. skus si zaobstarat umeleho ftaka, pripadne vibrator a skusaj rozne techniky a polohy. mozno este len musis objavit tu, ktora ti prinesie nepoznane uvolnenie. tu techniku potom rozvin, aby si z nej dostala co najviac.

iste mas aj ty nejaku fantaziu. veci, ktore ta vzrusuju, ktore by si chcela zazit. najdi si web s videami zatriedenymi podla kategorii a pozeraj tie, ktore ta maximalne pritahuju (napriklad bdsm, cernosi, starsi muzi, sex na verejnosti, lizanie...)

nezanedbavaj ani dlzku stimulacie. cim je dlhsia, tym je burlivejsia a intenzivnejsia. je to umenie, ktore sa ucime. nerodime sa s tym, ze ho ovladame.

robenie sa je dobre nezanedbavat, pretoze ti pomaha poznavat tvoje telo a jeho reakcie, co ti robi dobre a co nie. raz sa ti to zide, ked ta budu hladit ine ruky. :)

najma vsak vydrz. raz vdaka tomu mozes mat pre niekoho nesmiernu hodnotu.