Propolis, ktory je kvalitny?

Ivka 1

Včelí peľ dávam 1- 2 tabl. na deň. Nemá s tým problém, v pohode to prehltne ale tabletka sa dá aj podrviť, rovnako propolis.tablety.

Deria

Dakujem, Ivka. Ano, FLP je myslim doveryhodna firma s kvalitnými produktami.:) Ved sa tu pozriem po tom, chcem to pre mojich vtacikov a veru dam aj psom. Ako im to davkujes?

Ivka 1

Deria bohužiaľ je to tak, viem,že žiješ v zahraničí , skús pohľadať zdroj čistých včelích produktov tam. Ja ho kupujem od firmy FLP , rovnako aj propolis a včeliu materskú kašičku. Dávam aj psíkovi , je to bohatý zdroj živín.

Ivka 1

Ahoj Deria. S propolisom ako aj včelím peľom je to takto: včielky majú dolet až 5 km , nedá sa teda presne určiť odkiaľ peľ pochádza , kde bol zbieraný , v akom prostredí . Bohužiaľ naša príroda je veľmi znečistená a tak konzumujeme včelí peľ a ostatné včelie produkty spolu s ťažkými kovmi ako sú olovo, kadmium ... Alergia na včelí peľ veľmi často nie je alergiou na včelí peľ samotný ale práve na ťažké kovy, ktoré obsahuje. Včelie výrobky kupuj teda len z overených zdrojov , od včelárov ,ktorí majú včelie úle postavené v čistých oblastiach - včielky zbierajú peľ na vysokohorských lúkach.