Nizke sebavedomie mi ničí vzťah

Príspevok v téme: Nizke sebavedomie mi ničí vzťah
ruža123

Mám skvelého chlapa, každý by povedal, že je dokonalý, ale neviem byť vo vzťahu šťastná. Mám nízke sebavedomie a nedokážem mu na 100% dôverovať. Moje sebavedomie ničí to, že som škaredá. Ja viem, že sú aj podstatnejšie veci v živote, ale keď ide o vzťahy správam sa iracionálne. Neskutočne žiarlim na jeho bývalú s ktorou je v kontakte. Bola naozaj krásna a ničí ma predstava, že ja som škaredá, prečo sa so mnou priateľ zahadzuje :(. Trávime spolu veľa času, keďže už spolu aj žijeme. Pochádza však z iného mesta a chodí často za svojimi rodičmi na víkend. To by mi vôbec nevadilo, ale stretáva sa tam s kamarátkami. Sú to len kamarátky ale som veľmi žiarlivá a veľmi mi to vadí, najradšej by som ho nikam nepúšťala. Ja viem, že všetko je v mojej hlave a moje pochybnosti sú bludy, ale aj tak neskutočne žiarlim a neviem si s tým rady. viete mi poradiť?

Majka9491

Ahoj, mam presne to iste co si napisala do bodky. Ak ste este spolu a citas si tuto spravu prosim napis mi, rada sa stebou o tom porozpravam.

zewa

NACO sa trapis tym preco je s tebou? Tak velmi potrebujes samu seba presvedcit o nejakom dovode? Jednoducho to prijmi ako fakt :)

ruža123

meno pekne si to napísal. Tou predposlednou vetou sa snažím žiť, ale keď mám iracionálne chvíľky, tak to nejde :(

_meno

Ahoj Ruza

Ked sa budes snazit napodobnovat druhych a dobiehat ich - vzdy budes len ich kopia, a vzdy len dobiehat.

Co ti vadi na druhych sa zvacsa paci tebe samej - paci sa ti fyzicka krasa tela, paci sa ti byt medzi kamaratkami, paci sa ti travit cas s rodinou.

Vysvetlim to na priklade - svet potrebuje Hrnciara, pan Boh ho posle. Svet potrebuje divadelneho herca - dostane ho. Svet potrebuje zahradnika - dostane ho.

Svet potrebuje spevaka-ale nie, on sa rozhodne ze radsej ako genialny a jedinecny spevak, bude radsej napodobnovat zahradkara.

Zi spokojnejsie, zlepsuj seba a nechaj aj ostatnych zit spokojne a zlepsovat sa.

Vela stastia Ruza