Bez orgazmu

Príspevok v téme: Bez orgazmu
lovechild

Mam noveho priatela, dvakrat sme mali sex ale on nevyvrcholil. Robili sme to dost dlho, prvykrat som vsak ja bola dost vystrasena a ledva sa do mna dostal. Druhykrat to bolo pre mna uz ok, on vsak asi pouzil performu a opat nic. Bolo to fajn, nevyzeral vystrasene ani nic take...on je do mna uz roky zalubeny tak neviem, ci to mam pripisovat tomu, ze sa boji, ze nebude dost dobry alebo mu to proste nie je so mnou prijemne. Dost ma to trapi ale nechcem sa ho na to pytat.

gsr600

Ešte toľko že kondíciu mám fakt dobrú, športovú postavu a nemám žiadnu chorobu ani nič. Sexujeme dakedy fakt tvrdo, rýchlo a neviem ešte ako no nič :( Ako keby ho mám necitlivého či čo.. kondóm tiež nepoužívame.

gsr600

Ja mám presne to isté ale už asi 3 roky :/ Proste sa pri sexe nemôžem urobiť..Môžeme sexovať hodiny a ja proste nič :( Jedine rukou fakt rýchlo ma dokáže urobiť a aj to len občas. Neviete ako by som si mohol pomôcť? Erekciu mám dobrú len neviem dosiahnúť orgazmus :( Mám 26 rokov. Možno si myslíte že to pre mňa môže byť fajn, teda myslím pre ženu no verte že nie je.

bettina

Ved to moze byt vyhoda pre teba, ze jemu to trva, nie?
Neriesila by som svoju pritazlivost a tesila by som sa a uzivala si.
Mozes si precitat nieco o oneskorenej ejakulacii (e.tarda).

Dennis

Určite áno. Chalanisko sa musí osmeliť a tvojou úlohou je mu v osmelení pomôcť. Nie slovami, ale činmi. Veľa šťastia.

lovechild

Nakoniec z neho vyliezlo ze sa trochu hanbi a obava sa aby neurobil nieco zke a aby som sa ja citila dobre. Myslite ze je to sposobene tymto strachom?

Dennis

Zažil som, ale skôr z opačnej strany. Ale stalo sa aj mne, že partnerka dosiahla orgazmus a ja ešte nie, lenže ona už po orgazme nebola schopná pokračovať ďalej.
Sex ste mali dvakrát. To je myslím si ešte málo na to, aby ste obaja spoznali, čo druhému vyhovuje. Keby ste mali, povedzme, sex aspoň 30x a bolo by to stále o tom istom, tak by to bol určite problém.