Parazity a ich likvidácia po domácky...

Príspevok v téme: Parazity a ich likvidácia po domácky...
matway

Ako sa zbavíme parazitov pomocou domácich, voľno dostupných požívatín, tak ako som sľúbil.

Cesnak /ALLIMAX/: Cesnak môže zabiť až 60 druhov hub a 20 druhov baktérii, ako aj množstvo vírusov. Likviduje aj poniektoré parazity, má antioxidačnú vlastnosť. Allicin nie je prítomný v cesnaku v jeho prirodzenom stave, keď sa ale cesnak pokrája alebo rozdrví, sírová zlúčenina alliín sa zlúči s enzýmom nazývaným alináza a spustí sa chemická reakcia. Prvou vytvorenou zlúčeninou je účinný allicín pri likvidácii parazitov.
Klinčeky: Obsahujú eugenol, ktorý má najväčšiu silu v rastlinnom svete zabíjať všetke choroboplodné zárodky. Taktiež obsahujú karyofylen, čo je silný antimikrobiálny činiteľ. Tieto zložky prejdú krvným riečišťom a likvidujú parazit, larvy aj vajíčka. Ničia maláriu, tuberkulózu, choleru, svrab a iné parazity, vírusy, baktérie a pliesne.. Taktiež ničia niektoré druhy tyčinkových organizmov, stafylokokov a streptokokov.
Surové tekvicové semená: Zabíjajú vajíčka, obsahujú prírodné oleje, ktoré sú pre nich toxické. Tekvicovými semienkami možno u detí aj dospelých odstrániť škrkavky či pásomnice z tráviacej sústavy. Pritom už niekoľko čerstvých semienok tekvice rýchlo a účinne ničí tieto cudzopasníky. Čím chladnejšie je však podnebie, kde tekvica rastie, tým viac semienok je potrebné, aby mala liečebné účinky. Niektoré pramene uvádzajú prípady, kde tekvicové semienka vyliečila bujnenia predstojnej žľazy čiže prostaty. Je predsa známe, že zinok tomuto neduhu predchádza, ale tiež ho lieči, a tekvicové semienka sú na zinok bohaté
Uhorky: Tie obsahujú enzymy, ktoré zabíjajú tasomnice.
Papaya: Je plná enzymov.
Vodný melón: Semena obsahujú silné antiparazitické látky.
Muškátový oriešok: Tiež obsahuje eugenol, silného zabijaka lariev a vajičiek parazitov.
Kurkuma: Silne antirakovinová, protizápalová, hojivá a vypudzujúca červy.
Kayenský peper (paprika): Ničí pliesne a parazity. Zvyšuje cirkuláciu krvi a zdravie. Zvyšuje účinnosť iných bylín.
Zázvor: Zvyšuje obeh a pomáha pri zažívacích problémoch, tiež je dobrý pri uvoľňovaní plynov a pri napínaní žalúdku, čo môže byť pridružený pocit pri odstraňovaní parazitov.
Je vhodné pri likvidácii parazitov súčasne brať aj probiotiká. Umývajte si často ruky, hlavne pod nechtami!!! Dvojice by sa mali odparazitovať spoločne, inak sa navzájom infikujú.
Zelené šupky z orecha čierneho: Ničí rôzne druhy parazitov. Sušené zelené šupky z obsahujú tanin, ktorý je organickým jódom ako juglandin. Okysličuje krv, čo tiež pomáha zničiť parazity. Je veľmi účinný proti tasomniciam, mrlam, candide a malárii. Redukuje hladinu krvného cukru a pomáha telu zbaviť sa toxinov.
Graviola Bark: Veľmi silné antiparazitikum, niektorí videli v toalete červy už po jednom dni užívania. Zabíja tiež efektívne zhubné bunky pri dvanástich druhov rakoviny aj hrubého čreva, prs, prostaty, pľúc a pankreasu. Je 10.000 krát účinnejší ako Adriamycin (bežná chemoterapia).
Quassia: Pôvodný strom na Jamajke, používaný proti okrúhloústym červom a ako odhmyzovač. Pomáha pri zažívacích poruchách, parazitom a všiam.
Palina pravá: Horká bylina má silnú schopnosť usmrtiť parazity. Je jednou z najsilnejších bylín pri likvidácii parazitov. Pomáha tiež tvoriť žlč, ktorá postupne pomáha pečeni a žlčníku.
Oreganový olej: Obsahuje najmä látku zvanú carvacrol, ktorá funguje ako prirodzený zabijak baktérií, vírusov, infekcií, mikróbov a parazitov. Oreganový olej pôsobí aj antisepticky a tiež dezinfekčne.
Olivové listy: Sú antibakteriálne, antivírusové, mikrobiálne a antiparazitické.
Rebarbora: Pomáha vypudiť parazity, vajíčka aj larvy, je veľmi silná, dokonca už pri malom podaní..
Čerstvé maliny: Jedným z najsilnejších antioxidantov známy ako Ellagitannin. Úspešne lieči rakovinu a ničí parazity. Je antibakteriálny, protivírusový, znižuje cholesterol a chráni naše DNA.
Kremelina, infuzóriová hlinka: Vysušuje cudzopasníky, prechádza cez kožu žijúcich dospelcov a vysuší čokoľvek tekutého (vysušuje ich zvnútra). Môže byť užívaná ľuďmi i dom. zvieratami. Keď ju rozprášite na podlahu, odoženie to mravce a ploštice.
Papaín: Je proteín zažívacích enzýmov a spolupracuje s bylinami. Bude pomáhať pri obnovení vnútorného systému a vytvorí ho nehostinným pre parazity. Je dobré ho brať 30 min pred tým, než budete jesť niečo, čo zabíja červy.
Vilcacora, mačací pazúr: Je bylina často používaná kvôli žalúdočným vredom, zápale žalúdka, ekzémom, zimnicu a pečeňových chorobách. Je dobrý imunitný stimulátor. Oxindol alkaloid posilňuje imunitný systém a zlepšuje obeh a znižuje krvný tlak. Liečia rakovinu a HIV s porozuhodným úspechom.
Jastrabina lekárska: Znižuje hladinu cukru v krvi, preto ju používajú diabetici samostatne alebo spolu v zmesi s inými bylinami s podobnými účinkami. Jastrabinová vňať obsahuje "prírodný inzulín", galegín, preto je najdôležitejšou a najúčinnejšou zložkou v diabetickej čajovej zmesi. Pridávame ju aj do zmesi na liečbu ženských výtokov, na vnútorné, i vonkajšie použitie. Cukor v krvi totiž podporuje rast candidy, kvasinky, ktorá je najčastejšou príčinou zápalu slizníc ženských pohlavných orgánov.

simka111

Zmiešajte 1 PL teplého oleja(napr.kokosový) s jednou lyžičkou kurkumy, treba do zjesť, ideálne po raňajkách v ktorých je nejaká vláknina, ktorá pohne črevami, prípadne pomleté ľanové semienka. Myslím, že po návšteve wc bude prekvapený aj ten najväčší PARAZITYNEEXISTUJU človek. Tak veľa zdaru.

P.S. opakovať pravidelne :)

zapper

Akože nechápem diskutujúcich, čo má spoločné nejaký podvodník s ničením ploštic s obsahom témy na ktorú mali reagovať?

simusaaaaas

Parazity sa dostavaju z tela tažko..kedze im tam je fajne..vedia sa tak prispôsobit akoby boli normalnou súčasťou organizmu...my nič..my tu patríme.. pritom ničia človeka, hlavne nervovu sústavu...
Sama mam z toho stres..lebo ked si predstavim čo všetko môžem mat v sebe...
Ja sa chystam na diagnostiku..ta by mala ukazat či mam parazity..aj ked ani neviem či tomu verim..
Inak dobre su tekvicove semienka

jkmngtw

Pan Grman je nejako casto sklonovany po internete. G-steev Asana ddd nicenieplostic.sk..... Ja s nim mam tiez osobnu skusenost. Je to darebak co okrada ludi, strieda firmy telefony webstranky. Taky smradlavy potkan na ktoreho nezabrala otrova.

Patrik1990

Dobrý deň, chcel by som reagovať na príspevok od janko678970. V prvom rade, keď ste už začal zisťovať po vlastnej osi,nie som S.R.O. ale SZČO, nie 6 mes ale niekoľko rokov. IP adresa príspevku je totožna s IP adresou, ktorá mi zamerne klika na google reklamu a tak zvysuje moje náklady. Touto osobou može byt jedine konateľ spoločností G-STEEV a ASANA DDD s.r.o., Pan Grman, je to od Vás detinské vymýšlať si nepravdivé veci a písať ich na webové diskusie. A navyše mi neustále KOPÍRUJETE môj webový obsah, na -odkaz odstránený- mám copyright. Majte trošku vlastnej fantázie a nezavádzajte ľudí. Inak na PLYNARENSKEJ 1 v BRATISLAVE , čo je budova BBC prevádzku nemáte. A porosím Vás keď už na mňa posielate kontrolu od danového úradu až po hygienu, postačí to poslať do okresu ZH , nemusite aj do NR tam predsa nebývam.

otazky

Možno by bolo dobré si naštudovať Laetrile a jeho "účinkoch" na rakovinové bujnenie. A možno potom zistíte, že jadierka už farmaceutický priemysel vyradil zo zoznamu, ktorý by nejako dokázal priniesť zisk. :D

janko678970

POZOR NA PODVODNU FIRMU DEPRA a podvodnika HERKA!!!
Pred tyzdnom som s hrôzou zistila ze ide o plosticu postelnu. Okamzite som v google na nasla firmu ktora sa likvidaciou plostic zaobera. Hovorila som s panom Herkom ktory do telefonu pôsobil velmi seriozne. Dohodla som sa na likvidacii so suchou parou a naslednym postrekom. Slubil ze pride osobne previest prace. Na moje velke prekvapenie vsak prisla nejaka dama na luxusnom BMW. Predstavila sa ako Herkova s tym ze prisla namiesto syna. Moje zle tusenie sa naplnilo...mala so sebou malu postrekovacku, a zacala robit v byte postrek. Bola hotova cca za 20 min. Ked som sa jej spytala ci je to vsetko, tak povedala ze ano a vypytala si 240 €. Na môju otazku preco nepouzila aj suchu paru, povedala, ze tak spravi nabuduce!!! Nechce sa mi o tom ani pisat, skratka HNUS a PODVOD. O tom ze plostice ma stipu dalej nebudem ani pisat. To je vsetko. Pan Herko pise o sebe, ze je profesional a jednotka v likvidavii plostic. Jednotka a profesionalom je v podvodoch nie v likvidacii plostic. Na internete ako aj po sukromenj linii som zistila ze podnika cca 6 mesiacom a ma z toho ohromny business. Takze POZOR na firmu DEPRA a pana Herku. Inziniera Herku.