Akné, akné a znova akné

Príspevok v téme: Akné, akné a znova akné
WantDie

Čaute

Táto téma tu bola aspoň milion raz ale chcela by som sa aj napriek tomu poradiť

Trápi ma akné. Mam ho hrozné. 2 x za mesiac chodim ku profesionalnej kozmetičke ktorá mi dáva liečbu HydraFacial (hydrafejšl) . No po odchode od kozmetičky to mam stále hrozné. Cestujem 3x za 4 mesiace do Svidníka za Hanou Zelenkovou (najviac vzdelaná doktorka na tuto temu v EU) vždy mi predpíše nejaké mastičky a vodičky a ešte neviem čo ale nič nepomáha. Používam doma aj červeny laser. Akne mam v podstate na celej tváry,dekolte a veľmi zlé to mam aj na chrbáte. Často sa stretávam s tým že sa prechádzam po chodbách školy a decká začnu vykrikovať:,,pozrite sa aké ma na čele jebáky!!!!!" Alebo ,,fuj bože vytlač si to". Má to veľky vplyv na moju psychiku. Som už nadne. Poradťe prosim hocičo! Som už v koncoch. (Mam 13)

simka111

Obmedzila som na minimum mliečne výrobky, prestale piť bylinkove čaje a používať kozmetiku Bioderma.
Naopak veľmi mi pomohol krém Imunoglukan a užívanie trstinovej melasy.
Rno si pleť umývam len čistou vodou, čistiaci gel používam až večer.

Marry123

Ahoj, viem ako sa citis, ja som sa s akne trapila asi od 13, teraz mam 19 a zbavila som sa ho jedine antikoncepciou specialnou na akne...skusala som vsetko mozne, kozne lekarky, kozmeticky, nic nepomahalo... viem ze HAK nieje riesenie, ale aspon na teraz mam uz rok pokoj a mam krasnu cistu tvar, je to uzasny pocit,.. tak isto existuju aj antibiotika, velmi silne tabletky, kamoska mavala tiez katastrofalne akne a vsetko jej po nich preslo.. tp je vsak az naozaj krajny pripad, ked nic nezaberie..ty mas este len13 skus este pockat nejake dva roky, mozno sa tvoja plet sama upravi..

Bublina46738

Ja osobne, ak sa mi nejaké to akné objaví, si na to dám zubnú pastu. Akné to vysuší a za pár dní po ňom nezostane ani stopa. Raz do týždna peeling a 2-krát denne umývať tvár.