Neopätovana láska ... čo robiť?

Príspevok v téme: Neopätovana láska ... čo robiť?
Fgt1

Je tu dievča ktoré má strašne chcelo ... Bola so mna až priliz zaľúbené a stále je. Najprv sme spolu písali a chcela sa so mnou strašne stretnúť. Ale ja k nej nič necítim a nikdy som veľmi necítil. Je krásna, priam dokonalá a strašne veľa ľudí by ju chcelo. Stále so mnou píše aj potom co som jej povedal že by sme to mali nechať tak ... Napísala mi zas a ja jej neviem povedať nie ... Jej kamarátka mi vravela že strašne veľa plakala a mala týžden depku ... Neviem co ďalej, bojím sa o ňu , ale to je asi tak všetko ...

Fgt1

Vzhľadom je naozaj perfektná, pracuje ako modelka ... Ale neviem proste mi nesedí nejak . Avrela asi máš pravdu. Už s ňou 2 dni nehovorím vôbec ale ona stále pridáva statusy ako 'Chybas mi' a pod... Neviem prečo, ale ja ju proste nechcem ale zároveň nechcem aby bola smutná a trpela.

avrela

Vďaka ti Bože, že existuje nejaký z mužského rodu, ktorému nejde len o vzhľad.

Ale možno je to aj tým, že vždy chceme to, čo nemôžme mať. A čím viac nás chcú, tým viac nás to akokeby odpudzuje, čím viac odmietajú, priťahuje.

pistek

Pises o nej, ze je krasna, dokonala, ini ju chcu a ty k nej nic necitis.. Rozmyslal si, preco je to tak? Nepritahuje ta ci co v tom je?

Agnes998

No ved to k neopatovanym laskam patri, trocha si poplace, otrase sa a pojde dalej. hlavne jej musis jasne povedat, ze nemas o nu zaujem, aj ked ju to bude boliet, ale vzdy lepsie ako ked jej davas falosne nadeje a ona nevie na com je.

m77

Ja mám opačný problém :-( Veľmi chcem jedno dievča ale nikdy ju nebudem mať,je to hnusný pocit ale dúfam že to prejde.A čo sa týka tvojho problému tak povedať jasné nie jej musíš inak sa bude trápiť ešte viac