Hroziaci potrat

Príspevok v téme: Hroziaci potrat
Januľka89

Čaute kočky,
Rada by som sa s vami podelila o moju momentálnu situáciu a zároveň by som vas chcela poprosiť o radu , alebo o vaše skúsenosti.
S manželom sme sa vyše roka snažili o bábo a nedarilo sa. Napokon sa to predsa len podarilo a test bol konečne pozitívny. No deň po tom ako som dostala tehotenskú knižku a gynekologička mi potvrdila , že som v 8tt, som trošku krvácala tak v momente som šla do nemocnice kde ma aj hospitalizovali. Doktor ma vyšetril, no a vraj som už otvorená a hrozí mi potrat. Preto mám zakázané chodiť, môžem isť maximálne na wc. V nemocnici som bola týždeň, teraz som už doma a stále musím len ležať. Beriem duphaston, ascorutin a železo. Bola niektorá z vás na tom podobne ? Ja sa strašne bojím či mimčo donosím a ak aj áno či bude zdravučké po narodení.

sarah1234

ahoj, jedna vzdialena pribuzna (cize nie som s nou v kontakte, proste moja vzdialena rodina)tiez krvacala, od zaciatku mala problemy, bola na rizikovom, musela len lezat doma..neviem co brala, ale ma krasneho zdraveho chlapceka..prilis som neporadila, ale co som napisala aspon toto je pravda, drzim palce!