Je to až tak zlé?

Príspevok v téme: Je to až tak zlé?
dnbnaex22

začnem asi tým že niesom žiaden poberťák ale dospelý chlap ktorý je na tom dosť že zle . hľadal som si prácu dosť dlho no nikde som nevydržal dlhšie ako 3-4 mesiace . neviem prečo vždy som si prácu vykonal na 100% nieje mi jasné prečo sa toto deje na SK . človek by mal byť zamestnaný bez prerušenia asi 3 roky neviem presne no podstatné je že to umňa takto nieje prestriedal som už 5 zamestnaní a čím dalej tým viacej som zúfalý . roky mi idú dokonca musím bývať s rodičmi hoci by som už rád býval sám a najlepšie v úplne inom meste . rozmýšľam nad samovraždou , rodinu to zrejme netrápi vždy ma len poučujú že som neschopný si nájsť prácu .. raz ma to vytočilo a povedal som .. vymente si to somnou ! . ľudia čo sú na dôchodku ma poučujú ako a čo .. nevedia čo je toto za dobu a aká je zákerná .
som na tom psychicky zle a nemám sa komu stým vyžalovať .. cítim sa zbytočný vetejto rodine,navyše mám depresie ale akobezdomovec skončiť nechcem ... to naozaj radšej zomriem.
som už ako živá mrtvola nedokážem sa už zničoho tešiť kedysi som takýto nebol.len vtedy som ešte chodil na strednú a nemal potuchy o živote . odvtedy sú to už 4 roky a ja nemám žiadne vízie do budúcnosti ... jedine sa pobaliť a odísť za hranice.a to určite niesom jediný :(

dnbnaex22

snád bude lepšie neviem kedy nno to závisí odemňa už neverím hocikomu rodina ktorá by mi mala prvoradá pomôcť je naschvál slepá musím veriť jedine sebe . mesto zlaté moravce je hladová dolina žiadne príležitosti na prácu nitra detto .. odišlo odtiaľto preč už vyše 3000 ľudí čo nieje málo a asi som narade ja . nebaví ma tento život mladý človek si tu nemôže plniť svoje sny vôbec nič . v blave som bol len na blink sa to neoplatí.
to čo potrebujem je zmena prostredia
noví ľudia stačí kľudne aj jeden ktorý nebude falošný .
jedna z hlavných vecí ktorú si musím dať dohromady je psychika .

Tita

Ahoj, ja tiež rozmýšľam nad odchodom do cudziny kedže sa mi nedarí dlhú dobu nájsť prácu a jedna z možnosti je Rakúsko. Tiež by som rada vedela odkiaľ si a tvoj vek.

na grc

Ja som natom podobne ako ty aj tie pocity su rovnake. Nechut do zivota s tym spojena a ziadna vizia lepsej buducnosti. Tiez stracam zaujem o vsetko okolo. Nechuti mi jest, nechce sa mi ani upratovat nic nikam chodit. Len by som spala a lezala. Nemam pracu, frajera, kamaratov, rodicia ma len buzeruju a kritizuju, kazdy naokolo mam pocit ze sa ma lepsie akoja. Je to na hovno.

kop.problemm

Niektorí si to predstavujú ako Hurvínek válku. Je úplne zbytočné modliť sa za prácu, lebo Boh nebude nikoho ovplyvňovať, aby niekoho zamestnali.
Ak je človek zdravý, tak sa musí vedieť o seba postarať sám. Sad but true.

_meno

Ahoj dnbnaex22

Dospel si, samostatnejsi. Citis, ze o rodinu by si sa uz coraz viac chcel postarat ty. Pracujes rad, dokonca ti nerobi problem striedat zamestnania (poznas seba, respektujes seba, ako aj ostatnych ). Citis, ze vo svojom okoli nenachadzas tolko pochopenia, ale vies najst okolie nove (napr. teraz toto forum na internete). Citis, ze takyto zivot ta netesi tolko, ako zivot ktory by si si chcel vytvorit - byvanie v inom meste, praca c zahranici (rakusko), spoznanie novych kruhov (ludi).

Pomocnu ruku hladaj na konci svojho ramena, pomoz si clovece aj pan Boh ti pomoze ( Boh nenuti ludi nasilu k laske, nutit niekomu nieco nie je laska...).

Sam citis, ze budes hladat ludi do uz v zahranici boli, budes takych ludi stretavat, vidat okolo seba v meste, na internete, na uradoch...tieto prilezitosti na teba aj cakaju, aj ich vytvaras-reaguj na ne...zi svoj zivot..mozes byt kludne a 10000000% isty ze tak ako Boh na teba nie ze nezabudol, ale stara sa o teba, s vyriesis tuto svoju situaciu coskoro a ked si neskor precitas tento clanok sa len milo pousmejes, ale to bude pritomnosr taka ze budes stastnejsi aj ty, aj ludi okolo seba budes robit stastnejsimi.

Pekny den a vela stastia dnbnaex22

dnbnaex22

hej je to veľmi ťažké sa ani nečudujem že je toľko samovrážd .. môžeme zato dakovať našim drahým politikov ktorí dohnali ľudí k takémuto zúfalému činu .
rozmýšľam nad zahraničím no sám tam necchem ísť bolo by najlepšie z niekym kto už tam bol a má skúsenosti . žia takého človeka nepoznám. rozmýšľam nad rakúskom..

dnbnaex22

nevydržal pretože som robil cez agentúry ktorým žiaľ vyhovuje ked môžu ľudí striedať . prípadne znižovať stavy .

Žužova

cítim to rovnako,tiež mam velký problém sa zamestnat a sama tomu nerozumiem prečo vlastne ked iný možu,prečo mne sa nedarí ? zrejme na nás čaká niečo lepšie.. možno je to len skuška musíme hladat dalej,nevzdavat to a ono žiadne obdobie netrvá večne..
tiež sa vidím skor niekde za hranica ako tu ale cesta k tomu je velmi velmi pomalá ,pokial ta tu nč nedrží (frajerka a pod.) tak prečo neskusiš pracu inde ? česko napr ? Odtial sa mi tolko ponuk nahrnulo no okolnosti a moj strach mi zabranili ist. No viem že kedykolvek si dam zas žiadosť vyjde mi to ... Takže ?
Drží ta niečo na svk ?