Liek Efectin - skúsenosti

Príspevok v téme: Liek Efectin - skúsenosti
klariqa

chcem sa opytat na vase skusenosti s tymto liekom v boji proti uzkostiam a depresiam...docitala som sa ze je velmi dobry aj ked drahy..uz som vyskusala 2 typy liekov, aj ked som ocakavala vedlajsie ucinky ale boli ozaj priserne, nonstop uzkost od rana do vecera, tras ruk aj noh, trpnutie atd tak som ich musela bohuzial vysadit a ideme skusit nieco co skratka sadne :) ako ste reagovali na tento liek? je skutocne pravda ze terapeuticky ucinok sa dostavi uz za tyzden? vdaka

Bruno333

Ahoj,v prvom rade chcem len podotknúť, že robiť štatisitku účinkov lieku na internete je blbosť, aspoň podľa mňa.
Pre mňa bol tento liek 1.antidepresívum a účinky mohli prísť tak do 10-14 dní. Samozrejme ako to už býva, na začiatku som nevedel čo môžem čakať a bola to už len posledná možnosť zbaviť sa neuróz a depresii.Zobudil som sa jedného dňa s čistou hlavou bez depresie,a bolo mi jasné, že účinok je tu, a že som si ani nevedel predstaviť že to takto zaberie, a čakal som všeličo, ale toto nie. Postupne depresia odišla, ale bol som strašne nervózny, tak som minimálnu dávku zvýšil na 2.stupeň a bolo všetko v pohode.
Jediný vedľajší negatívny účinok bol v tom že som mal problém s erekciou a močením, ale to sa Teba ako ženy netýka,takže je to dosť individuálne si myslím.
Podľa mňa veľmi kvalitné antidepresívum, až na to že s tým mojím vedľajším účinkom sa dalo ťažko žiť, hlavne to močenie, tak som prešiel na iné.
A darhý až tak neni, už sa vyrába aj slovenské genericum Alventa.