Má to ešte zmysel?

Príspevok v téme: Má to ešte zmysel?
zufalka123

Ahojte..chcela by som si nechať od vás poradiť, kedže ja som už zúfalá..S mojim bývalým priateľom sme spolu chodili cca 2,5 roka. Za ten čas sa toho mnoho udialo, nebudem sa tu rozpisovať do detailov, ale veľakrát ma sklamal, klamal mi, podviedol ma a raz dokonca niečo riešil s mojou "kamarátkou", keď sme boli pohádaní..a ešte mnoho iných maličkostí. Nehovorím, že ja chyby nemám a že som žiadnu počas nášho vzťahu nespravila, ale v porovnaní s ním je to nepovšimnuteľné..no a teda všetko toto som mu odpustila, ale nakoniec sme sa aj tak rozišli. Lenže on sa chce ku mne vrátiť späť a ja sama neviem čo chcem..na jednej strane si myslím, že je blbosť skúšať to znova, lebo to nikam nevedie, ale na strane druhej nedá sa povedať, že k nemu nič necítim..prosím, napíšte mi váš názor, ďakujem :/

Agnes998

Mozno si v tom vztahu zazila aj pekne chvilky ale myslim ze toho zleho tam bolo viac nez dost, ak sa nechces len trapit, tak sa nanho vykasli a urcite sa k nemu nevracaj. On si ta nevazi, stretnes este lepsieho. Lepsie byt docasne sama ako v zlom vztahu.

purplepink

Kto raz klamal a podvadzal, bude podvadzat stale. Ludia sa nemenia - aj ked to tvrdia :( je to zakodovane v ich genetickom kode taka povaha. Urob ako to citis ty. Ale niekedy je lepsie prezit malu bolest ako natahovat utrpenie a potom sa rozchadzat po dlhsom case.

Drobec88

Kde sú city ťažko radí. Ak to obaja cítite tak prečo nie? Len je dôležité viac tie chyby neopakovať, u oboch rovnako. A nevracať sa do minulosti, dať tomu čistý štít a šancu, lebo inak to nepôjde.

kop.problemm

Vies, ludia ti budu radit tak a hentak, a ze to a hento. Je to preto, lebo ten tvoj vztah vytvoril riadny galimatijas, hoci nie tvojou vinou.
Hoď si mincou a podla toho sa rozhodni (ale hod si nou len raz, nieze budes podvadzat samu seba a das na city, kym "neskoci" ta """prava""" strana:-)
www.youtube.com
Na dne krátera stále súperia telo s hlavou...